Descarcă BT Pay

Scanează codul cu telefonul mobil, în funcție de sistemul telefonului tău.

App Store

Descarcă BT Pay

Scanează codul cu telefonul mobil, în funcție de sistemul telefonului tău.

App Store

Descarcă BT Pay

Scanează codul cu telefonul mobil, în funcție de sistemul telefonului tău.

App Store

Descarcă NeoBT

Scanează codul cu telefonul mobil, în funcție de sistemul telefonului tău.

App Store

Descarcă NeoBT

Scanează codul cu telefonul mobil, în funcție de sistemul telefonului tău.

App Store

Descarcă NeoBT

Scanează codul cu telefonul mobil, în funcție de sistemul telefonului tău.

App Store
Termenii și condiții

Disclaimer

AI Search este un proiect pilot - în varianta beta - care folosește tehnologia GPT4 pentru a simplifica procesul de căutare și înțelegere a produselor bancare.

AI Search este antrenat să răspundă unor întrebări care au legătură exclusiv cu produsele bancare oferite de BT, însă în anumite situații și în funcție de întrebările adresate, este posibil să răspundă și la întrebări generale. Raspunsurile oferite sunt generate automat si trebuie sa fie utilizate doar in scop informativ. Serviciul poate oferi uneori conținut inexact sau potențial ofensator, care nu reprezintă punctul de vedere al Bancii Transilvania. Sunteți singurul responsabil pentru utilizarea conținutului generat de acest serviciu în orice mod. Nu vă bazați pe acest serviciu pentru sfaturi financiare, juridice sau alte sfaturi profesionale si nu introduceți în acesta date cu caracter personal sau alte informații confidențiale.

Utilizarea AI Search presupune acceptarea Termenilor și condițiilor.

Accesul și utilizarea serviciului implică acceptarea fără rezerve a acestor termeni și condiții. Dacă nu sunteți de acord cu acestea, vă rugăm să nu utilizați acest serviciu. Prin acceptarea termenilor și condițiilor pentru a folosi acest serviciu furnizat algoritmic de un model de inteligență artificială, va asumați întreg riscul în ceea ce privește calitatea, siguranța și performanța acestui serviciu.

Banca Transilvania nu furnizează nicio garanție în legătură cu răspunsurile oferite de acest serviciu.

AI Search furnizează răspunsuri algoritmic și acestea pot conține uneori informații inexacte sau limbaj potențial ofensator. Aceste informații nu exprimă poziția Băncii Transilvania și nu pot angaja responsabilitatea Băncii pentru conținutul oferit.

AI Search nu oferă răspunsuri la întrebări personalizate, astfel încât prin utilizarea acestuia va obligați să nu furnizați și să nu introduceți în mesajele/întrebările transmise niciun fel de date cu caracter personal sau alte informații confidențiale. În cazul nerespectării acestei obligații, prin inserarea unor date personale/informații confidențiale în cadrul AI Search, va exprimați consimțământul pentru prelucrarea acestora în vederea oferirii serviciului (răspunsurilor la întrebările pe care le adresați), precum și pentru îmbunătățirea modelului algoritmic al robotului de către dezvoltatorul acestuia.

Orice informație furnizată de către utilizatori în timpul interacțiunii cu AI Search va fi tratată în mod confidențial, fiind dezvăluită doar unor destinatari care au dreptul și nevoia de a o cunoaște.

Conținutul oferit de AI Search are doar scop informativ.

Utilizatorii sunt responsabili pentru întrebările și mesajele adresate în cadrul utilizării AI Search. Orice abuz sau limbaj neadecvat poate duce la întreruperea interacțiunii.

AI Search nu oferă sfaturi financiare, juridice sau profesionale și nu înlocuiește consultarea unor experți umani sau profesioniști specializați în domeniul respectiv. Utilizatorii nu trebuie să se bazeze pe informațiile furnizate de către AI Search pentru luarea deciziilor.

Banca își rezervă dreptul de a întrerupe serviciul AI Search în orice moment, fără o notificare prealabilă.

Termenii și condițiile pot fi revizuite/ actualizate în orice moment.

DOAR PENTRU CLIENTII BT

Pot rambursa anticipat creditul?

Desigur! 😊 Ai posibilitatea să ceri rambursarea anticipată totală sau parțială a creditului aflat în derulare la BT. Trebuie doar să depui în contul tău curent suma pe care vrei să o plătești anticipat și apoi să te prezinți cu actul de identitate, în orice unitate BT pentru a completa cererea de rambursare anticipată.

Ce este rambursarea anticipată?

Rambursarea anticipată reprezintă achitarea unei sume din soldul creditului, în avans, oricând, înaintea scadenței finale.

Când poți rambursa anticipat un credit?

Rambusarea anticipată a unei sume din soldul creditului se poate efectua oricând, indiferent de tipul creditului. Pentru a rambursa anticipat un credit (parțial sau total), trebuie să nu înregistrezi restanțe.

Care este procedura pentru a rambursa anticipat un credit?

Procedura de urmat pentru a rambursa anticipat un credit este următoarea: inițial trebuie să te asiguri că suma necesară achitării creditului este disponibilă în contul tău curent, în valuta în care ai contractat creditul. Ulterior, este necesar să te prezinți în unitatea bancară pentru a completa o cerere de rambursare anticipată.

Rambursarea anticipată totală a creditului se va realiza la soldul creditului și dobânda calculată la data rambursării.

În situația în care dorești să efectuezi o rambursare anticipată parțială a creditului ai posibilitatea să optezi pentru diminuarea perioadei de creditare sau pentru diminuarea ratei.

Pentru creditele cu dobândă variabilă, BT nu percepe comision de rambursare anticipată, iar pentru creditele cu dobândă fixă comisionul este de 0.5% sau 1% în funcție de perioada dintre data rambursării și ultima dată scadentă a ratelor.

În cazul în care pentru creditul rambursat anticipat ai adus în garanție un imobil, după ce se efectuează rambursarea totală a creditului va fi necesar să ceri radierea ipotecii făcută în favoarea băncii.

Avantajele rambursării anticipate

Avantajul rambursării anticipate parțiale a creditului este posibilitatea de a opta pentru diminuarea perioadei de creditare sau a valorii ratei lunare. Totodată, pentru suma rambursată anticipat vei achita doar dobânda calculată la data rambursării (și comisionul de rambursare dacă este cazul).

Dacă te gândești să iei un alt credit, poti calcula online ratele lunare în simulatorul de credite BT și apoi afli telefonic dacă te încadrezi pentru suma dorită. 😉

❕Procesarea rambursărilor anticipate se face doar de luni până vineri, în intervalul 09-17. Cererile de rambursare anticipată pot fi depuse și în afara acestui program, însă vor fi procesate doar în intervalul menționat.

  • Ultima actualizare

    06.11.2023
Ti-a fost util raspunsul?
1373
436