DOAR PENTRU CLIENTII BT

Cum pot vedea cheltuielile mele de pe card sau din cont in NeoBT?

Autor: Banca Transilvania

Fie ca ai efectuat o tranzactie dintr-un anumit cont sau cu unul din cardurile tale, ai mai jos toti pasii prin care o poti gasi:

⠀Pentru inceput, tap pe meniul „Produse”.⠀Sa zicem ca vrei sa gasesti o plata efectuata dintr-un cont. Mergi pe „Conturile mele”.⠀Bang! Conturile tale au aparut. Alege-l pe cel care te intereseaza.⠀Mergi pe „Tranzactii” si scroll down pana gasesti plata. Sau mai bine, daca stii in ce perioada ai efectuat tranzactia, poti filtra rezultatele.⠀Daca, in schimb, vrei sa gasesti o plata efectuata cu un card anume, tap pe „Cardurile mele”.⠀Alege cardul de la care vrei sa afli informatii.⠀La fel, mergi pe „Tranzactii” si ai gasit toate platile efectuate cu acest card. Tip: Filtreaza rezultatele.In plus, #NeoRadar iti ofera detalii despre cheltuielile cumulate atat la nivelul conturilor, cat si la nivelul cardului.

⠀Intoarce-te la meniul „Produse” si tap pe „#NeoRadar”.⠀Aici vei gssi intrarile si iesirile din cont, transferurile, chiar si platile programate. Hai sa afli mai multe despre ce iti poate oferi NeoRadar

Ti-a fost util raspunsul?
12
12
Raspuns cu de Banca Transilvania