Descarcă BT Pay

Scanează codul cu telefonul mobil, în funcție de sistemul telefonului tău.

App Store

Descarcă BT Pay

Scanează codul cu telefonul mobil, în funcție de sistemul telefonului tău.

App Store

Descarcă BT Pay

Scanează codul cu telefonul mobil, în funcție de sistemul telefonului tău.

App Store

Descarcă NeoBT

Scanează codul cu telefonul mobil, în funcție de sistemul telefonului tău.

App Store

Descarcă NeoBT

Scanează codul cu telefonul mobil, în funcție de sistemul telefonului tău.

App Store

Descarcă NeoBT

Scanează codul cu telefonul mobil, în funcție de sistemul telefonului tău.

App Store
Termenii și condiții

Disclaimer

AI Search este un proiect pilot - în varianta beta - care folosește tehnologia GPT4 pentru a simplifica procesul de căutare și înțelegere a produselor bancare.

AI Search este antrenat să răspundă unor întrebări care au legătură exclusiv cu produsele bancare oferite de BT, însă în anumite situații și în funcție de întrebările adresate, este posibil să răspundă și la întrebări generale. Raspunsurile oferite sunt generate automat si trebuie sa fie utilizate doar in scop informativ. Serviciul poate oferi uneori conținut inexact sau potențial ofensator, care nu reprezintă punctul de vedere al Bancii Transilvania. Sunteți singurul responsabil pentru utilizarea conținutului generat de acest serviciu în orice mod. Nu vă bazați pe acest serviciu pentru sfaturi financiare, juridice sau alte sfaturi profesionale si nu introduceți în acesta date cu caracter personal sau alte informații confidențiale.

Utilizarea AI Search presupune acceptarea Termenilor și condițiilor.

Accesul și utilizarea serviciului implică acceptarea fără rezerve a acestor termeni și condiții. Dacă nu sunteți de acord cu acestea, vă rugăm să nu utilizați acest serviciu. Prin acceptarea termenilor și condițiilor pentru a folosi acest serviciu furnizat algoritmic de un model de inteligență artificială, va asumați întreg riscul în ceea ce privește calitatea, siguranța și performanța acestui serviciu.

Banca Transilvania nu furnizează nicio garanție în legătură cu răspunsurile oferite de acest serviciu.

AI Search furnizează răspunsuri algoritmic și acestea pot conține uneori informații inexacte sau limbaj potențial ofensator. Aceste informații nu exprimă poziția Băncii Transilvania și nu pot angaja responsabilitatea Băncii pentru conținutul oferit.

AI Search nu oferă răspunsuri la întrebări personalizate, astfel încât prin utilizarea acestuia va obligați să nu furnizați și să nu introduceți în mesajele/întrebările transmise niciun fel de date cu caracter personal sau alte informații confidențiale. În cazul nerespectării acestei obligații, prin inserarea unor date personale/informații confidențiale în cadrul AI Search, va exprimați consimțământul pentru prelucrarea acestora în vederea oferirii serviciului (răspunsurilor la întrebările pe care le adresați), precum și pentru îmbunătățirea modelului algoritmic al robotului de către dezvoltatorul acestuia.

Orice informație furnizată de către utilizatori în timpul interacțiunii cu AI Search va fi tratată în mod confidențial, fiind dezvăluită doar unor destinatari care au dreptul și nevoia de a o cunoaște.

Conținutul oferit de AI Search are doar scop informativ.

Utilizatorii sunt responsabili pentru întrebările și mesajele adresate în cadrul utilizării AI Search. Orice abuz sau limbaj neadecvat poate duce la întreruperea interacțiunii.

AI Search nu oferă sfaturi financiare, juridice sau profesionale și nu înlocuiește consultarea unor experți umani sau profesioniști specializați în domeniul respectiv. Utilizatorii nu trebuie să se bazeze pe informațiile furnizate de către AI Search pentru luarea deciziilor.

Banca își rezervă dreptul de a întrerupe serviciul AI Search în orice moment, fără o notificare prealabilă.

Termenii și condițiile pot fi revizuite/ actualizate în orice moment.

DOAR PENTRU CLIENTII BT

Cum știu câți bani am în cont?

Pentru acest lucru ai la dispoziție mai multe opțiuni: 😃

BT Pay: deschide aplicația, iar în dreptul cardului dorit apasă pe butonul Afișează soldul. Vei vedea instant câți bani ai în contul la care este atașat acel card.

BT Visual Help: sună la numărul 0264 308 000 de pe numărul de telefon pe care l-ai declarat băncii și apoi accesează link-ul primit prin SMS pentru a intra în aplicație. În secțiunea "Conturi și tranzacții" din meniul principal poți vizualiza soldul conturilor.

Raul de la BT (destinat persoanelor juridice) te ajută cu soldul conturilor pe Facebook, Skype sau WhatsApp.

BT24 Mobile Banking: deschide aplicația, loghează-te cu amprenta sau cu parola ta și vei avea soldul cardurilor tale afișat în meniul „Finanțe” ➭ „Conturi curente, de economii și de card”.

BT24 Internet Banking: deschide aplicația, loghează-te cu datele tale și accesează meniul Conturile mele ➭ opțiunea Vizualizare rapidă;

Neo App: deschide aplicația, loghează-te cu amprenta sau cu parola ta și vei avea soldul conturilor tale afișat în meniul „Home” ➭ „Conturile mele”. Sau prin Neo Web: deschide aplicația, loghează-te cu datele tale, iar în secțiunea „Conturi” vei vizualiza soldul conturilor curente.

SMS Alert: care te notifică prin SMS pe telefon de fiecare dată când încasezi sume sau când faci o tranzacție cu cardul și afli câți bani mai ai în cont.

⠀Printr-un extras de cont obținut online sau la orice sucursală BT în baza actului tău de identitate.

⠀Sau mergi la cel mai apropiat bancomat BT și afli soldul cardurilor tale la care ai atașat card prin intermediul acestuia.

  • Ultima actualizare

    07.03.2023
Ti-a fost util raspunsul?
830
433