DOAR PENTRU CLIENTII BT

Cum stiu cati bani am in cont?

Autor: Banca Transilvania

Pentru acest lucru ai la dispozitie mai multe optiuni:  😃

BT Pay: deschide aplicatia iar in dreptul cardului dorit apasa pe butonul Afiseaza soldul. Vei vedea instant cati bani ai in contul la care este atasat acel card.

BT Visual Help: suna la numarul 0264 308 000 de pe numarul de telefon pe care l-ai declarat bancii si apoi acceseaza link-ul primit prin SMS pentru a intra in aplicatie. In sectiunea "Conturi si tranzactii"  din meniul principal poti vizualiza sodul conturilor.

Livia de la BT (pentru persoane fizice) te ajuta cu soldul conturilor telefonic sau pe Facebook si Skype. Telefonic, poti obtine aceste informatii sunand la 0264 308 028, tasta 0. Sau Raul de la BT (destinat persoanelor juridice) te ajuta cu soldul conturilor pe Facebook, Skype sau WhatsApp.

BT24 Mobile Banking: deschide aplicatia, logheaza-te cu amprenta sau cu parola ta si vei avea soldul cardurilor tale afisat in meniul „Finante” ➭ „Conturi curente, de economii si de card”.

BT24 Internet Banking: deschide aplicatia, logheaza-te cu datele tale si acceseaza meniul Conturile mele ➭ optiunea Vizualizare rapida;

Neo App: deschide aplicatia, logheaza-te cu amprenta sau cu parola ta si vei avea soldul conturilor tale afisat in meniul „Home” ➭ „Conturile mele”. Sau prin Neo Web: deschide aplicatia, logheaza-te cu datele tale iar in sectiunea „Conturi” vei vizualiza soldul conturilor curente.

SMS Alert: care te notifica prin SMS pe telefon de fiecare data cand incasezi sume sau cand faci o tranzactie cu cardul si afli cati bani mai ai in cont.

⠀Printr-un extras de cont obtinut online sau la orice sucursala BT in baza actului tau de identitate.

⠀Sau mergi la cel mai apropiat bancomat BT si afli soldul cardurilor tale la care ai atasat card prin intermediul acestuia.

Ti-a fost util raspunsul?
631
222
Raspuns cu de Banca Transilvania