DOAR PENTRU CLIENTII BT

Cum pot plati rapid facturile?

Autor: Banca Transilvania

Optiunile pe care le ai pentru plata facturilor sunt diverse si nu este neaparat nevoie sa vii la banca pentru a beneficia de ele. 

Poti plati facturile simplu si usor de la un 🏧 automat BT, de pe smartphone-ul sau laptopul tau.


Iata cum:

Automatele de plati BT EXPRESS si BT EXPRESS Plus: sunt aproape 500 de astfel de automante BT in toata tara. Asadar, este putin probabil sa nu se afle unul si in drumul tau pe care il parcurgi prin oras. Tot ce trebuie sa faci este sa scanezi codurile de bare de pe factura si in cateva momente ai realizat plata, fara comisioane suplimentare. 

La bancomatele BT: dincolo de automatele de plati, facturile mai pot fi platite usor si la bancomatele noastre. Avem peste 500 in toata tara. Trebuie doar sa introduci cardul in bancomat, tastezi PIN-ul, alegi din meniul Plati, compania de la care ai factura si introduci codul de client, urmat de numarul facturii.  

Direct de pe smartphone-ul sau laptopul tau: in loc sa mai treci pragul sucursalei pentru a-ti plati facturile, poti accesa serviciile Neo Internet & Mobile Banking sau BT24 Internet & Mobile Banking.  

Prin Direct Debit: Pentru ca plata facturilor implica un proces pe care trebuie sa il repeti de la luna la luna, de ce sa nu lasi asta pe mana unei solutii digitale sigure si simple? Prin Direct Debit singura ta grija este aceea de a avea la data scadenta suma necesara in cont pentru ca platile catre furnizorii de utilitati sa fie procesate automat. In acest fel economisesti timp, iar facturile tale sunt mereu platite la data scadenta.

⠀Prin aplicatia Pago, unde se pot plati facturi catre 75 de furnizori integrati prin scanarea codului de bare, folosind camera telefonului mobil.

Ti-a fost util raspunsul?
27
4
Raspuns cu de Banca Transilvania

Tags