Descarcă BT Pay

Scanează codul cu telefonul mobil, în funcție de sistemul telefonului tău.

App Store

Descarcă BT Pay

Scanează codul cu telefonul mobil, în funcție de sistemul telefonului tău.

App Store

Descarcă BT Pay

Scanează codul cu telefonul mobil, în funcție de sistemul telefonului tău.

App Store

Descarcă NeoBT

Scanează codul cu telefonul mobil, în funcție de sistemul telefonului tău.

App Store

Descarcă NeoBT

Scanează codul cu telefonul mobil, în funcție de sistemul telefonului tău.

App Store

Descarcă NeoBT

Scanează codul cu telefonul mobil, în funcție de sistemul telefonului tău.

App Store
Termenii și condiții

Disclaimer

AI Search este un proiect pilot - în varianta beta - care folosește tehnologia GPT4 pentru a simplifica procesul de căutare și înțelegere a produselor bancare.

AI Search este antrenat să răspundă unor întrebări care au legătură exclusiv cu produsele bancare oferite de BT, însă în anumite situații și în funcție de întrebările adresate, este posibil să răspundă și la întrebări generale. Raspunsurile oferite sunt generate automat si trebuie sa fie utilizate doar in scop informativ. Serviciul poate oferi uneori conținut inexact sau potențial ofensator, care nu reprezintă punctul de vedere al Bancii Transilvania. Sunteți singurul responsabil pentru utilizarea conținutului generat de acest serviciu în orice mod. Nu vă bazați pe acest serviciu pentru sfaturi financiare, juridice sau alte sfaturi profesionale si nu introduceți în acesta date cu caracter personal sau alte informații confidențiale.

Utilizarea AI Search presupune acceptarea Termenilor și condițiilor.

Accesul și utilizarea serviciului implică acceptarea fără rezerve a acestor termeni și condiții. Dacă nu sunteți de acord cu acestea, vă rugăm să nu utilizați acest serviciu. Prin acceptarea termenilor și condițiilor pentru a folosi acest serviciu furnizat algoritmic de un model de inteligență artificială, va asumați întreg riscul în ceea ce privește calitatea, siguranța și performanța acestui serviciu.

Banca Transilvania nu furnizează nicio garanție în legătură cu răspunsurile oferite de acest serviciu.

AI Search furnizează răspunsuri algoritmic și acestea pot conține uneori informații inexacte sau limbaj potențial ofensator. Aceste informații nu exprimă poziția Băncii Transilvania și nu pot angaja responsabilitatea Băncii pentru conținutul oferit.

AI Search nu oferă răspunsuri la întrebări personalizate, astfel încât prin utilizarea acestuia va obligați să nu furnizați și să nu introduceți în mesajele/întrebările transmise niciun fel de date cu caracter personal sau alte informații confidențiale. În cazul nerespectării acestei obligații, prin inserarea unor date personale/informații confidențiale în cadrul AI Search, va exprimați consimțământul pentru prelucrarea acestora în vederea oferirii serviciului (răspunsurilor la întrebările pe care le adresați), precum și pentru îmbunătățirea modelului algoritmic al robotului de către dezvoltatorul acestuia.

Orice informație furnizată de către utilizatori în timpul interacțiunii cu AI Search va fi tratată în mod confidențial, fiind dezvăluită doar unor destinatari care au dreptul și nevoia de a o cunoaște.

Conținutul oferit de AI Search are doar scop informativ.

Utilizatorii sunt responsabili pentru întrebările și mesajele adresate în cadrul utilizării AI Search. Orice abuz sau limbaj neadecvat poate duce la întreruperea interacțiunii.

AI Search nu oferă sfaturi financiare, juridice sau profesionale și nu înlocuiește consultarea unor experți umani sau profesioniști specializați în domeniul respectiv. Utilizatorii nu trebuie să se bazeze pe informațiile furnizate de către AI Search pentru luarea deciziilor.

Banca își rezervă dreptul de a întrerupe serviciul AI Search în orice moment, fără o notificare prealabilă.

Termenii și condițiile pot fi revizuite/ actualizate în orice moment.

DOAR PENTRU CLIENTII BT

Ce este NeoBT?

NeoBT este noul online banking al Băncii Transilvania. 

Prin NeoBT Internet & Mobile Banking ai acces online la conturile tale BT, cât și la conturile tale deschise la alte bănci precum: ING, Unicredit, BCR, Revolut, Libra Internet Bank sau Alpha Bank. 

De la “Tap, tap, tap și gata! Mi-am făcut un card online.” și până la “Astăzi scot bani de la ATM cu cardul invizibil”, pregătește-te ca online banking-ul BT să fie pe măsura entuziasmului tău digital.

NeoBT folosește tehnologie de ultimă generație și vine cu funcționalități suplimentare:

#NeoControl - dacă ai conturi și la alte bănci, poți să vezi în NeoBT câți bani ai în cont și ce tranzacții ai făcut.
#NeoCash sau cardul tău invizibil. Acum scoți bani de la ATM doar cu telefonul.
#NeoRadar e un fel de prieten AI (Artificial Intelligence) care îți dă sfaturi bazate pe comportamentul tău financiar. De exemplu, îți spune când ai făcut o plată de 2 ori.
#NeoWidget. Îți vezi contul tău dintr-o privire. Folosești widget-urile pentru vreme sau știri. De ce n-ai urmări și banii tăi la fel?
#NeoFastLine. Magic de rapid. În orice ecran te-ai afla, ai la îndemână câteva acțiuni rapide. E ca și cum te-ai teleporta!
#NeoCard. Tap, tap, tap și îți faci un card nou, direct din aplicație. 100% online.
#NeoShopping. Există viață și dincolo de shopping. Iar #neo te ajută s-o descoperi. Află cât de "wild" ai fost ultima oară, cât ai cheltuit și pe unde. Ține-ți cheltuielile sub control cu doar câteva atingeri de ecran.

Cam asta ar fi #Neo în câteva hashtag-uri. Dar nimic nu se compară cu #neoexperiența de a-l avea. ✨

  • Ultima actualizare

    09.09.2022
Ti-a fost util raspunsul?
694
241