DOAR PENTRU CLIENTII BT

Ce este NeoBT?

Autor: Banca Transilvania

NeoBT este noul online banking al Băncii Transilvania. 

Prin NeoBT Internet & Mobile Banking ai acces online la conturile tale BT, cât și la conturile tale deschise la alte bănci precum: ING, Unicredit, BCR, Revolut, Libra Internet Bank sau Alpha Bank. 

De la “Tap, tap, tap și gata! Mi-am făcut un card online.” și până la “Astăzi scot bani de la ATM cu cardul invizibil”, pregătește-te ca online banking-ul BT să fie pe măsura entuziasmului tău digital.

NeoBT folosește tehnologie de ultimă generație și vine cu funcționalități suplimentare:

#NeoControl - dacă ai conturi și la alte bănci, poți să vezi în NeoBT câți bani ai în cont și ce tranzacții ai făcut.
#NeoCash sau cardul tău invizibil. Acum scoți bani de la ATM doar cu telefonul.
#NeoRadar e un fel de prieten AI (Artificial Intelligence) care îți dă sfaturi bazate pe comportamentul tău financiar. De exemplu, îți spune când ai făcut o plată de 2 ori.
#NeoWidget. Îți vezi contul tău dintr-o privire. Folosești widget-urile pentru vreme sau știri. De ce n-ai urmări și banii tăi la fel?
#NeoFastLine. Magic de rapid. În orice ecran te-ai afla, ai la îndemână câteva acțiuni rapide. E ca și cum te-ai teleporta!
#NeoCard. Tap, tap, tap și îți faci un card nou, direct din aplicație. 100% online.
#NeoShopping. Există viață și dincolo de shopping. Iar #neo te ajută s-o descoperi. Află cât de "wild" ai fost ultima oară, cât ai cheltuit și pe unde. Ține-ți cheltuielile sub control cu doar câteva atingeri de ecran.

Cam asta ar fi #Neo în câteva hashtag-uri. Dar nimic nu se compară cu #neoexperiența de a-l avea. ✨

Ti-a fost util raspunsul?
646
209