DOAR PENTRU CLIENTII BT

Ce este NeoBT?

Autor: Banca Transilvania

NeoBT este noul online banking al Bancii Transilvania. 

Prin NeoBT Internet & Mobile Banking ai acces online la conturile tale BT, cat si la conturile tale deschise la alte banci precum: ING, Unicredit, BCR, Revolut, Libra Internet Bank sau Alpha Bank . 

De la “Tap, tap, tap si gata! Mi-am facut un card online.” si pana la “Astazi scot bani de la ATM cu cardul invizibil”, pregateste-te ca online banking-ul BT sa fie pe masura entuziasmului tau digital.

NeoBT foloseste tehnologie de ultima generatie si vine cu functionalitati suplimentare:

#NeoControl - daca ai conturi si la alte banci, poti sa vezi in NeoBT cati bani ai in cont si ce tranzactii ai facut.
#NeoCash sau cardul tau invizibil. Acum scoti bani de la ATM doar cu telefonul
#NeoRadar e un fel de prieten AI (Artificial Intelligence) care iti da sfaturi bazate pe comportamentul tau financiar. De exemplu, iti spune cand ai facut o plata de 2 ori.
#NeoWidget. Iti vezi contul tau dintr-o privire. Folosesti widget-urile pentru vreme sau stiri. De ce n-ai urmari si banii tai la fel?
#NeoFastLine. Magic de rapid. In orice ecran te-ai afla, ai la indemana cateva actiuni rapide. E ca si cum te-ai teleporta!
#NeoCard.  Tap, tap, tap si iti faci un card nou, direct din aplicatie. 100% online.
#NeoShopping. Exista viata si dincolo de shopping. Iar #neo te ajuta s-o descoperi. Afla cat de "wild" ai fost ultima oara, cat ai cheltuit si pe unde. Tine-ti cheltuielile sub control cu doar cateva atingeri de ecran.

Cam asta ar fi #Neo in cateva hastaguri. Dar nimic nu se compara cu #neoexperienta de a-l avea. ✨

Ti-a fost util raspunsul?
620
199
Raspuns cu de Banca Transilvania