Descarcă BT Pay

Scanează codul cu telefonul mobil, în funcție de sistemul telefonului tău.

App Store

Descarcă BT Pay

Scanează codul cu telefonul mobil, în funcție de sistemul telefonului tău.

App Store

Descarcă BT Pay

Scanează codul cu telefonul mobil, în funcție de sistemul telefonului tău.

App Store

Descarcă NeoBT

Scanează codul cu telefonul mobil, în funcție de sistemul telefonului tău.

App Store

Descarcă NeoBT

Scanează codul cu telefonul mobil, în funcție de sistemul telefonului tău.

App Store

Descarcă NeoBT

Scanează codul cu telefonul mobil, în funcție de sistemul telefonului tău.

App Store
Termenii și condiții

Disclaimer

AI Search este un proiect pilot - în varianta beta - care folosește tehnologia GPT4 pentru a simplifica procesul de căutare și înțelegere a produselor bancare.

AI Search este antrenat să răspundă unor întrebări care au legătură exclusiv cu produsele bancare oferite de BT, însă în anumite situații și în funcție de întrebările adresate, este posibil să răspundă și la întrebări generale. Raspunsurile oferite sunt generate automat si trebuie sa fie utilizate doar in scop informativ. Serviciul poate oferi uneori conținut inexact sau potențial ofensator, care nu reprezintă punctul de vedere al Bancii Transilvania. Sunteți singurul responsabil pentru utilizarea conținutului generat de acest serviciu în orice mod. Nu vă bazați pe acest serviciu pentru sfaturi financiare, juridice sau alte sfaturi profesionale si nu introduceți în acesta date cu caracter personal sau alte informații confidențiale.

Utilizarea AI Search presupune acceptarea Termenilor și condițiilor.

Accesul și utilizarea serviciului implică acceptarea fără rezerve a acestor termeni și condiții. Dacă nu sunteți de acord cu acestea, vă rugăm să nu utilizați acest serviciu. Prin acceptarea termenilor și condițiilor pentru a folosi acest serviciu furnizat algoritmic de un model de inteligență artificială, va asumați întreg riscul în ceea ce privește calitatea, siguranța și performanța acestui serviciu.

Banca Transilvania nu furnizează nicio garanție în legătură cu răspunsurile oferite de acest serviciu.

AI Search furnizează răspunsuri algoritmic și acestea pot conține uneori informații inexacte sau limbaj potențial ofensator. Aceste informații nu exprimă poziția Băncii Transilvania și nu pot angaja responsabilitatea Băncii pentru conținutul oferit.

AI Search nu oferă răspunsuri la întrebări personalizate, astfel încât prin utilizarea acestuia va obligați să nu furnizați și să nu introduceți în mesajele/întrebările transmise niciun fel de date cu caracter personal sau alte informații confidențiale. În cazul nerespectării acestei obligații, prin inserarea unor date personale/informații confidențiale în cadrul AI Search, va exprimați consimțământul pentru prelucrarea acestora în vederea oferirii serviciului (răspunsurilor la întrebările pe care le adresați), precum și pentru îmbunătățirea modelului algoritmic al robotului de către dezvoltatorul acestuia.

Orice informație furnizată de către utilizatori în timpul interacțiunii cu AI Search va fi tratată în mod confidențial, fiind dezvăluită doar unor destinatari care au dreptul și nevoia de a o cunoaște.

Conținutul oferit de AI Search are doar scop informativ.

Utilizatorii sunt responsabili pentru întrebările și mesajele adresate în cadrul utilizării AI Search. Orice abuz sau limbaj neadecvat poate duce la întreruperea interacțiunii.

AI Search nu oferă sfaturi financiare, juridice sau profesionale și nu înlocuiește consultarea unor experți umani sau profesioniști specializați în domeniul respectiv. Utilizatorii nu trebuie să se bazeze pe informațiile furnizate de către AI Search pentru luarea deciziilor.

Banca își rezervă dreptul de a întrerupe serviciul AI Search în orice moment, fără o notificare prealabilă.

Termenii și condițiile pot fi revizuite/ actualizate în orice moment.

DOAR PENTRU CLIENTII BT

De ce acte am nevoie pentru a deschide un cont, pentru o societate?

Dacă vrei să deschizi un cont curent pentru societatea ta, trebuie doar să vii în orice unitate BT cu următoarele documente:

❶ Actul constitutiv al societății;

❷ Extras electronic de la ONRC sau Certificatul constatator de la ORC sau alt registru eliberat cu maxim 30 zile înainte de depunerea la Bancă a documentelor pentru deschiderea contului; Acestea trebuie cuprindă toate datele de identificare ale societății pentru care urmează se deschidă contul: reprezentanți legali, acționari, sediu, puncte de lucru, informații despre capitalul social, modul de distribuire a acțiunilor/parților sociale, forma de organizare a societății etc.
În situația în care compania este înființată la ONRC cu maxim 30 zile înainte de depunerea documentelor la Banca , Clientul poate prezenta Băncii extrasul de tip: Informații punctuale din Registrul Comerțului care se eliberează de Registrul Comerțului fie la înmatriculare, fie la modificarea actului constitutiv. În caz contrar, se prezenta un certificat constatator de către Client, fie se obține de Bancă, contra unui comision. 

⠀Hotărârea organului abilitat privind personalul autorizat să dispună de cont, dacă nu rezultă din actul constitutiv al societății; 

⠀Actele de identitate ale persoanelor cu drept de reprezentare, inclusiv ale beneficiarilor reali;

⠀Orice alt document considerat necesar în procesul de identificare a clientului și de stabilire a responsabilităților fiscale


Dacă ai un extras emis în urmă cu mai mult de 30 de zile, poți obține unul actualizat din unitatea BT, comisionul perceput fiind de 35 de lei.


Vom analiza în cel mai scurt timp toate documentele pe care le aduci iar, dacă este cazul, îți mai putem cere și alte documente, cu scopul de identificare a clientului și de stabilire a responsabilităților fiscale. 🙂


❗⠀În plus, îți poți deschide un cont online la BT în doar câteva minute. Înainte de a începe, verifică:

➤⠀să ai o conexiune la Internet bună;

➤⠀că ai webcam-ul și microfonul pornit.

  • Ultima actualizare

    02.02.2024
Ti-a fost util raspunsul?
383
163