Descarcă BT Pay

Scanează codul cu telefonul mobil, în funcție de sistemul telefonului tău.

App Store

Descarcă BT Pay

Scanează codul cu telefonul mobil, în funcție de sistemul telefonului tău.

App Store

Descarcă BT Pay

Scanează codul cu telefonul mobil, în funcție de sistemul telefonului tău.

App Store

Descarcă NeoBT

Scanează codul cu telefonul mobil, în funcție de sistemul telefonului tău.

App Store

Descarcă NeoBT

Scanează codul cu telefonul mobil, în funcție de sistemul telefonului tău.

App Store

Descarcă NeoBT

Scanează codul cu telefonul mobil, în funcție de sistemul telefonului tău.

App Store
Termenii și condiții

Disclaimer

AI Search este un proiect pilot - în varianta beta - care folosește tehnologia GPT4 pentru a simplifica procesul de căutare și înțelegere a produselor bancare.

AI Search este antrenat să răspundă unor întrebări care au legătură exclusiv cu produsele bancare oferite de BT, însă în anumite situații și în funcție de întrebările adresate, este posibil să răspundă și la întrebări generale. Raspunsurile oferite sunt generate automat si trebuie sa fie utilizate doar in scop informativ. Serviciul poate oferi uneori conținut inexact sau potențial ofensator, care nu reprezintă punctul de vedere al Bancii Transilvania. Sunteți singurul responsabil pentru utilizarea conținutului generat de acest serviciu în orice mod. Nu vă bazați pe acest serviciu pentru sfaturi financiare, juridice sau alte sfaturi profesionale si nu introduceți în acesta date cu caracter personal sau alte informații confidențiale.

Utilizarea AI Search presupune acceptarea Termenilor și condițiilor.

Accesul și utilizarea serviciului implică acceptarea fără rezerve a acestor termeni și condiții. Dacă nu sunteți de acord cu acestea, vă rugăm să nu utilizați acest serviciu. Prin acceptarea termenilor și condițiilor pentru a folosi acest serviciu furnizat algoritmic de un model de inteligență artificială, va asumați întreg riscul în ceea ce privește calitatea, siguranța și performanța acestui serviciu.

Banca Transilvania nu furnizează nicio garanție în legătură cu răspunsurile oferite de acest serviciu.

AI Search furnizează răspunsuri algoritmic și acestea pot conține uneori informații inexacte sau limbaj potențial ofensator. Aceste informații nu exprimă poziția Băncii Transilvania și nu pot angaja responsabilitatea Băncii pentru conținutul oferit.

AI Search nu oferă răspunsuri la întrebări personalizate, astfel încât prin utilizarea acestuia va obligați să nu furnizați și să nu introduceți în mesajele/întrebările transmise niciun fel de date cu caracter personal sau alte informații confidențiale. În cazul nerespectării acestei obligații, prin inserarea unor date personale/informații confidențiale în cadrul AI Search, va exprimați consimțământul pentru prelucrarea acestora în vederea oferirii serviciului (răspunsurilor la întrebările pe care le adresați), precum și pentru îmbunătățirea modelului algoritmic al robotului de către dezvoltatorul acestuia.

Orice informație furnizată de către utilizatori în timpul interacțiunii cu AI Search va fi tratată în mod confidențial, fiind dezvăluită doar unor destinatari care au dreptul și nevoia de a o cunoaște.

Conținutul oferit de AI Search are doar scop informativ.

Utilizatorii sunt responsabili pentru întrebările și mesajele adresate în cadrul utilizării AI Search. Orice abuz sau limbaj neadecvat poate duce la întreruperea interacțiunii.

AI Search nu oferă sfaturi financiare, juridice sau profesionale și nu înlocuiește consultarea unor experți umani sau profesioniști specializați în domeniul respectiv. Utilizatorii nu trebuie să se bazeze pe informațiile furnizate de către AI Search pentru luarea deciziilor.

Banca își rezervă dreptul de a întrerupe serviciul AI Search în orice moment, fără o notificare prealabilă.

Termenii și condițiile pot fi revizuite/ actualizate în orice moment.

DOAR PENTRU CLIENTII BT

Ce trebuie să fac dacă vreau să retrag o sumă mare de bani din contul meu?

Pentru a ridica o sumă mai mare de 40.000 RON respectiv 5.000 EUR este nevoie să îți faci o programare în agenție cu minim 24 de ore înainte.

Programarea este necesară, deoarece din motive de securitate, atât a clienților, cât și a angajaților, nu păstrăm sume mari de bani în agențiile de cartier. Prin urmare, pentru retragererile mari agenția trebuie anunțată, ca să aducă banii în unitate. 😊

  În plus, trebuie să știi că legislația din România prevede niște limite maximale ale tranzacțiilor cu numerar și anume: 10.000 de RON / zi / pentru plăți pentru persoanele juridice. În cazul persoanelor fizice, în general, nu există o limită impusă de lege. Totuși, trebuie să ții cont de faptul că orice tranzacție cu numerar peste valoarea de 10.000 EUR sau echivalentul - indiferent de valută - se raportează automat conform legii 129 / 2019 pentru prevenirea și combaterea spălării banilor și finanțării terorismului către Oficiul Național de Prevenire și Combatere a Spălarii Banilor.

De asemenea, operațiunile în numerar efectuate de către persoane fizice, ca urmare a transferului dreptului de proprietate asupra unor bunuri, a prestării de servicii, precum și cele reprezentând acordarea sau restituirea de împrumuturi, se pot efectua în limita unui plafon zilnic de 50.000 RON / tranzacție. În aceste condiții, pentru sume mai mari se solicită documente justificative 📃, care pot să fie inclusiv declarații pe proprie răspundere ale clienților (în legătură cu destinația sumelor).

Având în vedere aceste condiții, băncile (inclusiv Banca Transilvania) au obligația să urmărească respectarea plafoanelor stabilite și implicit să solicite documente justificative pentru retragerile de numerar ce depășesc anumite valori.

Practic, conform legislației, Banca este obligată să îți solicite documente justificative pentru tranzacțiile persoanelor fizice care depășesc 50.000 RON / tranzacție.

E un lucru bun pentru societate și clienți faptul că există legislație care să solicite dovedirea destinației fondurilor?

🤓  Da, noi credem că da – mai ales că această legislație este similară în toate țările civilizate și în întreaga Europa. Este un lucru bun să existe reguli și tranzacțiile să fie verificate, pentru a se asigura transparența tranzacțiilor, a scopului pentru care acestea sunt efectuate și pentru a ne asigura că activitățile ilicite nu sunt ușor de realizat. Adică aceste limite și reglementări legale – care există peste tot în Europa – ajută să avem o societate și un ecosistem financiar solid, cu reguli și protejat de activități ilegale.

  • Ultima actualizare

    21.09.2022

Tags

Ti-a fost util raspunsul?
217
148