Descarcă BT Pay

Scanează codul cu telefonul mobil, în funcție de sistemul telefonului tău.

App Store

Descarcă BT Pay

Scanează codul cu telefonul mobil, în funcție de sistemul telefonului tău.

App Store

Descarcă BT Pay

Scanează codul cu telefonul mobil, în funcție de sistemul telefonului tău.

App Store

Descarcă NeoBT

Scanează codul cu telefonul mobil, în funcție de sistemul telefonului tău.

App Store

Descarcă NeoBT

Scanează codul cu telefonul mobil, în funcție de sistemul telefonului tău.

App Store

Descarcă NeoBT

Scanează codul cu telefonul mobil, în funcție de sistemul telefonului tău.

App Store
Termenii și condiții

Disclaimer

AI Search este un proiect pilot - în varianta beta - care folosește tehnologia GPT4 pentru a simplifica procesul de căutare și înțelegere a produselor bancare.

AI Search este antrenat să răspundă unor întrebări care au legătură exclusiv cu produsele bancare oferite de BT, însă în anumite situații și în funcție de întrebările adresate, este posibil să răspundă și la întrebări generale. Raspunsurile oferite sunt generate automat si trebuie sa fie utilizate doar in scop informativ. Serviciul poate oferi uneori conținut inexact sau potențial ofensator, care nu reprezintă punctul de vedere al Bancii Transilvania. Sunteți singurul responsabil pentru utilizarea conținutului generat de acest serviciu în orice mod. Nu vă bazați pe acest serviciu pentru sfaturi financiare, juridice sau alte sfaturi profesionale si nu introduceți în acesta date cu caracter personal sau alte informații confidențiale.

Utilizarea AI Search presupune acceptarea Termenilor și condițiilor.

Accesul și utilizarea serviciului implică acceptarea fără rezerve a acestor termeni și condiții. Dacă nu sunteți de acord cu acestea, vă rugăm să nu utilizați acest serviciu. Prin acceptarea termenilor și condițiilor pentru a folosi acest serviciu furnizat algoritmic de un model de inteligență artificială, va asumați întreg riscul în ceea ce privește calitatea, siguranța și performanța acestui serviciu.

Banca Transilvania nu furnizează nicio garanție în legătură cu răspunsurile oferite de acest serviciu.

AI Search furnizează răspunsuri algoritmic și acestea pot conține uneori informații inexacte sau limbaj potențial ofensator. Aceste informații nu exprimă poziția Băncii Transilvania și nu pot angaja responsabilitatea Băncii pentru conținutul oferit.

AI Search nu oferă răspunsuri la întrebări personalizate, astfel încât prin utilizarea acestuia va obligați să nu furnizați și să nu introduceți în mesajele/întrebările transmise niciun fel de date cu caracter personal sau alte informații confidențiale. În cazul nerespectării acestei obligații, prin inserarea unor date personale/informații confidențiale în cadrul AI Search, va exprimați consimțământul pentru prelucrarea acestora în vederea oferirii serviciului (răspunsurilor la întrebările pe care le adresați), precum și pentru îmbunătățirea modelului algoritmic al robotului de către dezvoltatorul acestuia.

Orice informație furnizată de către utilizatori în timpul interacțiunii cu AI Search va fi tratată în mod confidențial, fiind dezvăluită doar unor destinatari care au dreptul și nevoia de a o cunoaște.

Conținutul oferit de AI Search are doar scop informativ.

Utilizatorii sunt responsabili pentru întrebările și mesajele adresate în cadrul utilizării AI Search. Orice abuz sau limbaj neadecvat poate duce la întreruperea interacțiunii.

AI Search nu oferă sfaturi financiare, juridice sau profesionale și nu înlocuiește consultarea unor experți umani sau profesioniști specializați în domeniul respectiv. Utilizatorii nu trebuie să se bazeze pe informațiile furnizate de către AI Search pentru luarea deciziilor.

Banca își rezervă dreptul de a întrerupe serviciul AI Search în orice moment, fără o notificare prealabilă.

Termenii și condițiile pot fi revizuite/ actualizate în orice moment.

DOAR PENTRU CLIENTII BT

Ce este „descoperitul de cont” (sau „overdraft-ul”)?

Overdraft-ul (sau descoperirea de cont) este o linie de credit acordată de bancă persoanelor fizice, pe contul curent. 😃

Practic, e o rezervă de până la 6 salarii la care ai acces oricând și oriunde cu cardul tău de debit sau direct în BT Pay. 💳 

Această linie de credit începe a fi utilizată în momentul în care ți se termină fondurile proprii pe care le ai pe cont.


Care sunt avantajele overdraft-ului?

⠀Banca nu percepe taxe și comisioane dacă nu utilizezi suma acordată ca descoperit de cont;

⠀Banii sunt disponibili în cont, în permanență și pot fi utilizați inclusiv prin intermediul cardului de debit atașat contului curent;

⠀Plătești dobânda doar pentru creditul utilizat, iar după ce restitui suma utilizată din linia de credit, imediat o poți utiliza din nou;

⠀E ușor de obținut, prin prezența ta, cu actul de identitate în unitatea BT, fără documente de la locul de muncă dacă încasezi venitul prin Banca Transilvania sau direct în BT Pay;

⠀Nu e nevoie să retragi toată suma ca la un credit de nevoi personale, ci poți să utilizezi treptat din linia de credit, când ți se termină banii din cont. Poți să retragi oricând banii, inclusiv prin intermediul cardului, de la ATM.Care sunt criteriile de acordare ale overdraft-ului?

Condițiile de eligibilitate necesare a fi îndeplinite pentru a beneficia de un overdraft sunt următoarele: 

⠀Să fii persoană fizică de cetățenie română;

⠀Să ai un cont curent și un card de debit la BT;

⠀Să ai un venit lunar eligibil mai mare de 800 lei;

Să ai cel puțin 3 luni vechime la locul actual de muncă;

⠀Să poți dovedi că ești beneficiar de venituri cu caracter permanent.Cum se obține un descoperit de cont?

⠀află online dacă ești eligibil aplicând în pagina dedicată overdraft-ului;

⠀poți să vii în una dintre unitățile BT sau să aplici direct din BT Pay.


După ce vom face un calcul în urma analizei situației, îți vom comunica dacă ți se poate acorda și ce sumă îți putem oferi. 👍

Îți putem oferi o linie de credit până la 5000 EURO echivalent în RON.


Pe ce perioadă se acordă un overdraft?

Perioada pe care se acordă overdraft-ul este de 1 an, cu posibilitatea de prelungire automată.


În ce monedă se poate face descoperitul de cont?

Moneda de acordare a overdraftului este RON. 💰

  • Ultima actualizare

    01.03.2023
Ti-a fost util raspunsul?
2893
240