Descarcă BT Pay

Scanează codul cu telefonul mobil, în funcție de sistemul telefonului tău.

App Store

Descarcă BT Pay

Scanează codul cu telefonul mobil, în funcție de sistemul telefonului tău.

App Store

Descarcă BT Pay

Scanează codul cu telefonul mobil, în funcție de sistemul telefonului tău.

App Store

Descarcă NeoBT

Scanează codul cu telefonul mobil, în funcție de sistemul telefonului tău.

App Store

Descarcă NeoBT

Scanează codul cu telefonul mobil, în funcție de sistemul telefonului tău.

App Store

Descarcă NeoBT

Scanează codul cu telefonul mobil, în funcție de sistemul telefonului tău.

App Store
Termenii și condiții

Disclaimer

AI Search este un proiect pilot - în varianta beta - care folosește tehnologia GPT4 pentru a simplifica procesul de căutare și înțelegere a produselor bancare.

AI Search este antrenat să răspundă unor întrebări care au legătură exclusiv cu produsele bancare oferite de BT, însă în anumite situații și în funcție de întrebările adresate, este posibil să răspundă și la întrebări generale. Raspunsurile oferite sunt generate automat si trebuie sa fie utilizate doar in scop informativ. Serviciul poate oferi uneori conținut inexact sau potențial ofensator, care nu reprezintă punctul de vedere al Bancii Transilvania. Sunteți singurul responsabil pentru utilizarea conținutului generat de acest serviciu în orice mod. Nu vă bazați pe acest serviciu pentru sfaturi financiare, juridice sau alte sfaturi profesionale si nu introduceți în acesta date cu caracter personal sau alte informații confidențiale.

Utilizarea AI Search presupune acceptarea Termenilor și condițiilor.

Accesul și utilizarea serviciului implică acceptarea fără rezerve a acestor termeni și condiții. Dacă nu sunteți de acord cu acestea, vă rugăm să nu utilizați acest serviciu. Prin acceptarea termenilor și condițiilor pentru a folosi acest serviciu furnizat algoritmic de un model de inteligență artificială, va asumați întreg riscul în ceea ce privește calitatea, siguranța și performanța acestui serviciu.

Banca Transilvania nu furnizează nicio garanție în legătură cu răspunsurile oferite de acest serviciu.

AI Search furnizează răspunsuri algoritmic și acestea pot conține uneori informații inexacte sau limbaj potențial ofensator. Aceste informații nu exprimă poziția Băncii Transilvania și nu pot angaja responsabilitatea Băncii pentru conținutul oferit.

AI Search nu oferă răspunsuri la întrebări personalizate, astfel încât prin utilizarea acestuia va obligați să nu furnizați și să nu introduceți în mesajele/întrebările transmise niciun fel de date cu caracter personal sau alte informații confidențiale. În cazul nerespectării acestei obligații, prin inserarea unor date personale/informații confidențiale în cadrul AI Search, va exprimați consimțământul pentru prelucrarea acestora în vederea oferirii serviciului (răspunsurilor la întrebările pe care le adresați), precum și pentru îmbunătățirea modelului algoritmic al robotului de către dezvoltatorul acestuia.

Orice informație furnizată de către utilizatori în timpul interacțiunii cu AI Search va fi tratată în mod confidențial, fiind dezvăluită doar unor destinatari care au dreptul și nevoia de a o cunoaște.

Conținutul oferit de AI Search are doar scop informativ.

Utilizatorii sunt responsabili pentru întrebările și mesajele adresate în cadrul utilizării AI Search. Orice abuz sau limbaj neadecvat poate duce la întreruperea interacțiunii.

AI Search nu oferă sfaturi financiare, juridice sau profesionale și nu înlocuiește consultarea unor experți umani sau profesioniști specializați în domeniul respectiv. Utilizatorii nu trebuie să se bazeze pe informațiile furnizate de către AI Search pentru luarea deciziilor.

Banca își rezervă dreptul de a întrerupe serviciul AI Search în orice moment, fără o notificare prealabilă.

Termenii și condițiile pot fi revizuite/ actualizate în orice moment.

Ce este „cardul contactless”? Unde îl pot utiliza?

Ce este cardul contactless?

Tehnologia contactless e o modalitate de plată care permite comunicarea cardului cu un terminal de tip POS sau ATM fără a se atinge fizic de acesta.  🏧

Tot ce trebuie să faci este să apropii cardul tău contactless de POS și plata se realizează instant, numărul de tranzacții contactless fiind nelimitat.

Nu mai este necesară introducerea cardului în POS, iar pentru plățile mai mici de 100 lei, nu trebuie să introduci nici codul PIN.   🔐


Cum funcționează plățile contactless și care sunt beneficiile lor? 

În momentul de față, toate cardurile emise / reemise de Banca Transilvania au incorporată tehnologia contactless. Precizăm că această tehnologie este o caracteristică de bază a cardurilor emise de Banca Transilvania.   💳 

Fiecare tranzacție este protejată sub un cod unic de securitate care nu poate fi refolosit pentru tranzacții ulterioare.

Tranzacțiile contactless sunt procesate prin aceeași rețea globală ca și tranzacțiile standard, deci beneficiază de aceleași sisteme de securitate și protecție antifraudă.  🔒

Plățile contactless se pot face la orice comerciant din țară și din străinătate care are afișat simbolul contactless pe POS.


Cât costă? 

Visa Classic BT  comision de emitere: 0 RON; comision de administrare: 0 RON / an;

MasterCard Mondo BT comision de emitere: 0 RON; comision de administrare: 0 RON / an;

MasterCard Gold Debit comision de emitere: 50 RON / card; comision de administrare: 80 RON / an / card;

Mastercard Direct comision de emitere: 4 EURO/ card; comision de administrare: 3 EURO/ card / an.


De ce toate cardurile sunt contactless?

Ei bine, odată cu evoluția tehnologiei, ne dorim să evoluăm și noi. Însă fii fără griji! Te luăm și pe tine la bord!  🤗

În acest moment, toate cardurile BT sunt contactless deoarece permit ca toate lucrurile să se miște mai fluid. 

Te putem asigura că am cercetat în prealabil acest tip de plată și l-am implementat astfel încât totul să fie foarte sigur.  👍

Este o metodă chiar mai sigură decât plata cu bani cash. Orice tranzacție este înregistrată iar în cazul în care se ivește o problemă cu privire la banii tăi, te putem ajuta mai eficient să o rezolvi.

Dacă totuși ești nesigur cu privire la funcția contactless a cardului tău și nu te-am convins că am luat deja măsuri de precauție pentru orice situație, ne poți scrie pe pagina de contact ca sa ceri dezactivarea funcției contactless a cardului tău.  🙁


Ce se întâmplă dacă pierzi un card contactless?

Aceasta este principala îngrijorare în ce privește acest tip de carduri. Însă te putem ajuta și dacă se întâmplă un astfel de eveniment neplăcut.  😉

Pentru a evita plățile efectuate fără voia ta prin intermediul cardului tău, te invităm să consulți întrebarea: Cum procedez pentru blocarea unui card?.

  • Ultima actualizare

    14.11.2023
Ti-a fost util raspunsul?
88
15