Pot elimina anumiți utilizatori când migrez din BT Ultra în BT Go?

Da. În cadrul migrării, compania poate decide cine rămâne cu acces în BT Go și cine nu. Banca validează împreună cu compania utilizatorii care trebuie să aibă acces după migrare, astfel încât drepturile și accesul să fie corect configurate. 🙂

Dacă e nevoie, drepturile vor fi analizate și configurate în BT Go conform aprobărilor transmise pe parcursul procesului de migrare. Dacă ai întrebări sau ai nevoie de ajustări suplimentare, contactează Relationship Managerul sau serviciul de suport BT pentru clarificări și implementare. ✅

Ultima actualizare
  • Ti-a fost util raspunsul?
  • Cum putem îmbunătăți răspunsul?

    Ne pare rău că acest răspuns nu a fost util pentru tine. Ajută-ne să îl îmbunătățim

    0/500

  • 2 ani fără costuri de business banking
    Dechide cont pentru afacerea ta direct din BT Go, în 15 minute și ai 24 de luni de plăți, încasări și conturi nelimitate în lei și valută. 
    Vreau oferta
    2 ani fără costuri de business banking
    Ai ajuns la finalul rezultatelor
    Nu s-au gasit rezultate