Mai pot folosi BT Ultra după ce primesc notificarea de migrare la BT Go?
Da. Poți folosi BT Ultra până la data comunicată pentru închiderea accesului. În paralel, este important să te asiguri că poți utiliza BT Go pentru activitatea companiei.
Ultima actualizare