Descarcă BT Pay

Scanează codul cu telefonul mobil, în funcție de sistemul telefonului tău.

App Store

Descarcă BT Pay

Scanează codul cu telefonul mobil, în funcție de sistemul telefonului tău.

App Store

Descarcă BT Pay

Scanează codul cu telefonul mobil, în funcție de sistemul telefonului tău.

App Store

Descarcă NeoBT

Scanează codul cu telefonul mobil, în funcție de sistemul telefonului tău.

App Store

Descarcă NeoBT

Scanează codul cu telefonul mobil, în funcție de sistemul telefonului tău.

App Store

Descarcă NeoBT

Scanează codul cu telefonul mobil, în funcție de sistemul telefonului tău.

App Store
Termenii și condiții

Disclaimer

AI Search este un proiect pilot - în varianta beta - care folosește tehnologia GPT4 pentru a simplifica procesul de căutare și înțelegere a produselor bancare.

AI Search este antrenat să răspundă unor întrebări care au legătură exclusiv cu produsele bancare oferite de BT, însă în anumite situații și în funcție de întrebările adresate, este posibil să răspundă și la întrebări generale. Raspunsurile oferite sunt generate automat si trebuie sa fie utilizate doar in scop informativ. Serviciul poate oferi uneori conținut inexact sau potențial ofensator, care nu reprezintă punctul de vedere al Bancii Transilvania. Sunteți singurul responsabil pentru utilizarea conținutului generat de acest serviciu în orice mod. Nu vă bazați pe acest serviciu pentru sfaturi financiare, juridice sau alte sfaturi profesionale si nu introduceți în acesta date cu caracter personal sau alte informații confidențiale.

Utilizarea AI Search presupune acceptarea Termenilor și condițiilor.

Accesul și utilizarea serviciului implică acceptarea fără rezerve a acestor termeni și condiții. Dacă nu sunteți de acord cu acestea, vă rugăm să nu utilizați acest serviciu. Prin acceptarea termenilor și condițiilor pentru a folosi acest serviciu furnizat algoritmic de un model de inteligență artificială, va asumați întreg riscul în ceea ce privește calitatea, siguranța și performanța acestui serviciu.

Banca Transilvania nu furnizează nicio garanție în legătură cu răspunsurile oferite de acest serviciu.

AI Search furnizează răspunsuri algoritmic și acestea pot conține uneori informații inexacte sau limbaj potențial ofensator. Aceste informații nu exprimă poziția Băncii Transilvania și nu pot angaja responsabilitatea Băncii pentru conținutul oferit.

AI Search nu oferă răspunsuri la întrebări personalizate, astfel încât prin utilizarea acestuia va obligați să nu furnizați și să nu introduceți în mesajele/întrebările transmise niciun fel de date cu caracter personal sau alte informații confidențiale. În cazul nerespectării acestei obligații, prin inserarea unor date personale/informații confidențiale în cadrul AI Search, va exprimați consimțământul pentru prelucrarea acestora în vederea oferirii serviciului (răspunsurilor la întrebările pe care le adresați), precum și pentru îmbunătățirea modelului algoritmic al robotului de către dezvoltatorul acestuia.

Orice informație furnizată de către utilizatori în timpul interacțiunii cu AI Search va fi tratată în mod confidențial, fiind dezvăluită doar unor destinatari care au dreptul și nevoia de a o cunoaște.

Conținutul oferit de AI Search are doar scop informativ.

Utilizatorii sunt responsabili pentru întrebările și mesajele adresate în cadrul utilizării AI Search. Orice abuz sau limbaj neadecvat poate duce la întreruperea interacțiunii.

AI Search nu oferă sfaturi financiare, juridice sau profesionale și nu înlocuiește consultarea unor experți umani sau profesioniști specializați în domeniul respectiv. Utilizatorii nu trebuie să se bazeze pe informațiile furnizate de către AI Search pentru luarea deciziilor.

Banca își rezervă dreptul de a întrerupe serviciul AI Search în orice moment, fără o notificare prealabilă.

Termenii și condițiile pot fi revizuite/ actualizate în orice moment.

DOAR PENTRU CLIENTII BT

Cum trimit bani prin aplicația BT Pay?

Poți transfera bani prin BT Pay către un alt client BT persoană fizică, parcurgând următorii pași:

⠀Alegi „Transferă Bani” din app;

⠀Selectezi persoana căreia vrei să îi trimiți bani, din agenda telefonului tău;

⠀Introduci suma de bani de trimis și detaliile tranzacției;

⠀Îți dai acordul și confirmi operațiunea și comisionul;

⠀Introduci metoda de deblocare a telefonului ca să autorizezi tranzacția și asta e tot!


Dacă vrei să afli cum poți trimite bani unui non-client BT persoană fizică, vezi și „Cum transfer bani către un cont IBAN prin BT Pay?". Ți-am explicat și acolo pașii. 😊

Beneficiarul:

E notificat printr-un SMS cu privire la suma în așteptare la încasare. SMS-ul se transmite la numărul de telefon selectat de tine. SMS-ul conține un link care:

Dacă beneficiarul folosește la rândul său BT Pay (aplicația fiind instalată pe dispozitivul cu numărul de telefon pe care a primit SMS-ul), va deschide transferul în meniul aplicației.

Utilizatorul poate vizualiza detaliile de tranzacție direct în ecranul dedicat;

Dacă beneficiarul nu folosește BT Pay (și prin urmare aplicația nu e instalată pe telefon), link-ul primit prin SMS îl direcționează către Google Play, App Store sau Huawei AppGallery, de unde își poate descărca aplicația.

Odată ce aplicația e instalată și utilizatorul înregistrat/cardurile înrolate, accesarea link-ului va deschide operațiunea de transfer și beneficiarul va vedea detaliile de tranzacție.

Beneficiarul poate: 

Să accepte operațiunea, caz în care se realizează tranzacția bancară (încasarea). În acest caz, utilizatorul va alege cardul pe care vrea să încaseze suma de bani;

Să lase transferul să expire.


Inițiatorul:

În calitate de inițiator al operațiunii (plătitor) vei fi înștiințat printr-o notificare primită pe telefonul de pe care ai inițiat operațiunea:

În cazul în care beneficiarul nu își instalează aplicația cu succes sau nu este client BT (care poate beneficia și folosi BT Pay), operațiunea de plată nu se onorează, transferul expirând în 48h, moment în care banii sunt returnați în contul tău;

În cazul în care vrei să anulezi tranzacția, poți face asta înainte ca beneficiarul tranzacției să o accepte.

  • Ultima actualizare

    12.08.2022
Ti-a fost util raspunsul?
515
277