Descarcă BT Pay

Scanează codul cu telefonul mobil, în funcție de sistemul telefonului tău.

App Store

Descarcă BT Pay

Scanează codul cu telefonul mobil, în funcție de sistemul telefonului tău.

App Store

Descarcă BT Pay

Scanează codul cu telefonul mobil, în funcție de sistemul telefonului tău.

App Store

Descarcă NeoBT

Scanează codul cu telefonul mobil, în funcție de sistemul telefonului tău.

App Store

Descarcă NeoBT

Scanează codul cu telefonul mobil, în funcție de sistemul telefonului tău.

App Store

Descarcă NeoBT

Scanează codul cu telefonul mobil, în funcție de sistemul telefonului tău.

App Store
Termenii și condiții

Disclaimer

AI Search este un proiect pilot - în varianta beta - care folosește tehnologia GPT4 pentru a simplifica procesul de căutare și înțelegere a produselor bancare.

AI Search este antrenat să răspundă unor întrebări care au legătură exclusiv cu produsele bancare oferite de BT, însă în anumite situații și în funcție de întrebările adresate, este posibil să răspundă și la întrebări generale. Raspunsurile oferite sunt generate automat si trebuie sa fie utilizate doar in scop informativ. Serviciul poate oferi uneori conținut inexact sau potențial ofensator, care nu reprezintă punctul de vedere al Bancii Transilvania. Sunteți singurul responsabil pentru utilizarea conținutului generat de acest serviciu în orice mod. Nu vă bazați pe acest serviciu pentru sfaturi financiare, juridice sau alte sfaturi profesionale si nu introduceți în acesta date cu caracter personal sau alte informații confidențiale.

Utilizarea AI Search presupune acceptarea Termenilor și condițiilor.

Accesul și utilizarea serviciului implică acceptarea fără rezerve a acestor termeni și condiții. Dacă nu sunteți de acord cu acestea, vă rugăm să nu utilizați acest serviciu. Prin acceptarea termenilor și condițiilor pentru a folosi acest serviciu furnizat algoritmic de un model de inteligență artificială, va asumați întreg riscul în ceea ce privește calitatea, siguranța și performanța acestui serviciu.

Banca Transilvania nu furnizează nicio garanție în legătură cu răspunsurile oferite de acest serviciu.

AI Search furnizează răspunsuri algoritmic și acestea pot conține uneori informații inexacte sau limbaj potențial ofensator. Aceste informații nu exprimă poziția Băncii Transilvania și nu pot angaja responsabilitatea Băncii pentru conținutul oferit.

AI Search nu oferă răspunsuri la întrebări personalizate, astfel încât prin utilizarea acestuia va obligați să nu furnizați și să nu introduceți în mesajele/întrebările transmise niciun fel de date cu caracter personal sau alte informații confidențiale. În cazul nerespectării acestei obligații, prin inserarea unor date personale/informații confidențiale în cadrul AI Search, va exprimați consimțământul pentru prelucrarea acestora în vederea oferirii serviciului (răspunsurilor la întrebările pe care le adresați), precum și pentru îmbunătățirea modelului algoritmic al robotului de către dezvoltatorul acestuia.

Orice informație furnizată de către utilizatori în timpul interacțiunii cu AI Search va fi tratată în mod confidențial, fiind dezvăluită doar unor destinatari care au dreptul și nevoia de a o cunoaște.

Conținutul oferit de AI Search are doar scop informativ.

Utilizatorii sunt responsabili pentru întrebările și mesajele adresate în cadrul utilizării AI Search. Orice abuz sau limbaj neadecvat poate duce la întreruperea interacțiunii.

AI Search nu oferă sfaturi financiare, juridice sau profesionale și nu înlocuiește consultarea unor experți umani sau profesioniști specializați în domeniul respectiv. Utilizatorii nu trebuie să se bazeze pe informațiile furnizate de către AI Search pentru luarea deciziilor.

Banca își rezervă dreptul de a întrerupe serviciul AI Search în orice moment, fără o notificare prealabilă.

Termenii și condițiile pot fi revizuite/ actualizate în orice moment.

DOAR PENTRU CLIENTII BT

Cum ceri bani prin BT Pay?

Poți cere bani cuiva care are BT Pay folosind doar numărul de telefon:

 ❶⠀Alegi Solicită bani și apoi selectezi din agenda telefonului persoana de la care vrei să ceri bani;

 ❷⠀Introduci suma de bani și detaliile solicitării;

 ❸⠀Îți dai acordul pentru operațiune și comisionul bancar aplicat;

 ❹⠀Autorizezi tranzacția prin metoda de deblocare a telefonului. 😎


Plătitorul (de asemenea client BT)

Primește un SMS cu privire la suma în așteptare la plată.

SMS-ul se transmite la numărul de telefon ales de tine. Acesta conține un link care:

Dacă plătitorul folosește la rândul său BT Pay (aplicația fiind instalată pe telefon), deschide operațiunea de transferuri în meniul aplicației.

Utilizatorul poate vedea detaliile de tranzacție direct în ecranul dedicat;

Dacă plătitorul nu folosește portofelul digital (și prin urmare aplicația nu e instalată pe telefon), link-ul primit prin SMS direcționează utilizatorul către Google Play, Huawei App Gallery sau App Store, de unde își poate descărca aplicația.

Odată ce aplicația este instalată și utilizatorul înregistrat/cardurile înrolate, link-ul va deschide operațiunea de transferuri si plătitorul va vedea detaliile de tranzacție

Plătitorul poate:

Să accepte operațiunea, caz în care se realizează plata;

Să lase solicitarea de plată să expire;

Să refuze solicitarea de plată cu adăugarea motivului refuzului.


Beneficiarul:

În calitate de beneficiar și solicitant al operațiunii, va fi înștiințat printr-o notificare de acțiunea plătitorului;

În cazul în care plătitorul nu își instalează portofelul digital cu succes sau nu este client BT (care se poate bucura și folosi portofelul digital), nu se poate face operațiunea, iar solicitarea de transfer expiră in 48h.

  • Ultima actualizare

    10.03.2022
Ti-a fost util raspunsul?
28
15