Descarcă BT Pay

Scanează codul cu telefonul mobil, în funcție de sistemul telefonului tău.

App Store

Descarcă BT Pay

Scanează codul cu telefonul mobil, în funcție de sistemul telefonului tău.

App Store

Descarcă BT Pay

Scanează codul cu telefonul mobil, în funcție de sistemul telefonului tău.

App Store

Descarcă NeoBT

Scanează codul cu telefonul mobil, în funcție de sistemul telefonului tău.

App Store

Descarcă NeoBT

Scanează codul cu telefonul mobil, în funcție de sistemul telefonului tău.

App Store

Descarcă NeoBT

Scanează codul cu telefonul mobil, în funcție de sistemul telefonului tău.

App Store
Termenii și condiții

Disclaimer

AI Search este un proiect pilot - în varianta beta - care folosește tehnologia GPT4 pentru a simplifica procesul de căutare și înțelegere a produselor bancare.

AI Search este antrenat să răspundă unor întrebări care au legătură exclusiv cu produsele bancare oferite de BT, însă în anumite situații și în funcție de întrebările adresate, este posibil să răspundă și la întrebări generale. Raspunsurile oferite sunt generate automat si trebuie sa fie utilizate doar in scop informativ. Serviciul poate oferi uneori conținut inexact sau potențial ofensator, care nu reprezintă punctul de vedere al Bancii Transilvania. Sunteți singurul responsabil pentru utilizarea conținutului generat de acest serviciu în orice mod. Nu vă bazați pe acest serviciu pentru sfaturi financiare, juridice sau alte sfaturi profesionale si nu introduceți în acesta date cu caracter personal sau alte informații confidențiale.

Utilizarea AI Search presupune acceptarea Termenilor și condițiilor.

Accesul și utilizarea serviciului implică acceptarea fără rezerve a acestor termeni și condiții. Dacă nu sunteți de acord cu acestea, vă rugăm să nu utilizați acest serviciu. Prin acceptarea termenilor și condițiilor pentru a folosi acest serviciu furnizat algoritmic de un model de inteligență artificială, va asumați întreg riscul în ceea ce privește calitatea, siguranța și performanța acestui serviciu.

Banca Transilvania nu furnizează nicio garanție în legătură cu răspunsurile oferite de acest serviciu.

AI Search furnizează răspunsuri algoritmic și acestea pot conține uneori informații inexacte sau limbaj potențial ofensator. Aceste informații nu exprimă poziția Băncii Transilvania și nu pot angaja responsabilitatea Băncii pentru conținutul oferit.

AI Search nu oferă răspunsuri la întrebări personalizate, astfel încât prin utilizarea acestuia va obligați să nu furnizați și să nu introduceți în mesajele/întrebările transmise niciun fel de date cu caracter personal sau alte informații confidențiale. În cazul nerespectării acestei obligații, prin inserarea unor date personale/informații confidențiale în cadrul AI Search, va exprimați consimțământul pentru prelucrarea acestora în vederea oferirii serviciului (răspunsurilor la întrebările pe care le adresați), precum și pentru îmbunătățirea modelului algoritmic al robotului de către dezvoltatorul acestuia.

Orice informație furnizată de către utilizatori în timpul interacțiunii cu AI Search va fi tratată în mod confidențial, fiind dezvăluită doar unor destinatari care au dreptul și nevoia de a o cunoaște.

Conținutul oferit de AI Search are doar scop informativ.

Utilizatorii sunt responsabili pentru întrebările și mesajele adresate în cadrul utilizării AI Search. Orice abuz sau limbaj neadecvat poate duce la întreruperea interacțiunii.

AI Search nu oferă sfaturi financiare, juridice sau profesionale și nu înlocuiește consultarea unor experți umani sau profesioniști specializați în domeniul respectiv. Utilizatorii nu trebuie să se bazeze pe informațiile furnizate de către AI Search pentru luarea deciziilor.

Banca își rezervă dreptul de a întrerupe serviciul AI Search în orice moment, fără o notificare prealabilă.

Termenii și condițiile pot fi revizuite/ actualizate în orice moment.

DOAR PENTRU CLIENTII BT

Cum setez limitele de tranzacționare ale cardului BT personal?

Când vine vorba despre limite, ne place să te ținem up to date. 😊

Și cum vrem să îți fie cât mai ușor, vrem să știi că îți poți seta limitele de tranzacționare direct din BT Pay.


Trebuie doar să urmezi pașii de mai jos:

 ❶⠀Intri în app și alegi cardul pentru care vrei să pui o anumită limită;

 ❷⠀Mergi la Setări, faci tap pe rotița ⚙ din partea dreapta-sus, iar din meniul care îți va fi afișat, alege Limite pentru tranzacții cu cardul.

Ajuns aici, ai categoriile Plăți cu cardul în magazine – care se referă exact la plățile făcute la comercianți, Plăți online cu CVV și Plăți online fără CVV;

 ❸⠀Alegi limitele dorite, setezi perioada, iar mai apoi apeși pe butonul Salvează pe care îl găsești în josul ecranului 

Și asta e tot, acum limitele sunt setate. 😎 
 

 Limitele de tranzacționare setate prin BT Pay afectează atât cardurile fizice, cât și cardurile înregistrate în app.

În plus, BT Pay îți permite să blochezi / deblochezi temporar sau definitiv cardurile.

Accesul la aceste setări e permis doar prin introducerea codului primit prin SMS pe numărul de telefon înregistrat în evidențele băncii.

Vei putea seta, pentru fiecare card în parte, limite zilnice, într-o valoare maximă stabilită de bancă pe tip de card, pentru o perioadă definită de utilizator, dar fără a depăși 90 de zile.


Limitele de tranzacții care pot fi setate prin BT Pay se referă la:

număr de tranzacții online și offline;

suma maximă care poate fi retrasă de la ATM;

plăți cu cardul în magazine;

plăți online cu CVV;

plăți online fără CVV.


  • Ultima actualizare

    12.08.2022
Ti-a fost util raspunsul?
68
104