Vezi raspunsul pe intreb.bancatransilvania.ro

Cum platesc rapid chiar si o cafea?

Autor: Echipa Banca Transilvania

Digitalizarea serviciilor financiare este tot mai vizibila, iar ca sa te descurci intr-un oras aglomerat spre exemplu, rapiditatea si siguranta sunt principalele aspecte pe care probabil le cauti atunci cand vrei sa platesti... chiar si o cafea.

Ei bine, pentru a face plata poti scoate rapid smartphone-ul si cu ajutorul aplicatiei BT Pay, poti:

- alege cardul cu care vrei sa platesti, apesi butonul „Plateste”, te autentifici cu metoda aleasa anterior (parola, amprenta sau alta modalitate oferita de telefonul tau) si nu trebuie decat sa apropii telefonul de terminal.

- sau poti face plata cu ecranul deschis: deblochezi telefonul, il apropii de terminal si, daca e cazul, te autentifici cu metoda aleasa.

Putem spune ca plata s-a facut rapid cu BT Pay si fara sa ai portofelul la tine. Aplicatia este gratuita, iar daca inca nu o folosesti, o poti descarca rapid din Google Play cat si din Apple Store.

In plus, portofelul digital iti permite sa modifici limitele de tranzactionare, astfel incat sa decizi valoarea totala a sumelor pe care doresti sa le platesti. Iar in cazul in care ti-ai piedut cardul, nu iti face griji, poti sa il blochezi temporara sau permanenta direct din BT Pay.