DOAR PENTRU CLIENTII BT

Cum inrolez un card BT in aplicatia BT Pay?

Autor: Banca Transilvania

Pentru a utiliza aplicatia BT Pay, este mai intai necesar sa te identificam in evidentele bancii ca fiind client BT detinator de card.

In acest scop, ti se vor cere numarul de telefon (alocat de un operator de telefonie din Romania, Italia sau Elvetia) si data nasterii. Totodata, ti se va cere si numele, acesta nefiind o informatie care sta la baza identificarii, este numele portofelului tau electronic. Astfel, poti utiliza numele, prenumele sau un nickname, daca doresti.  😊

Dupa ce ai fost identificat in baza informatiilor mentionate mai sus, respectiv numarul de telefon si data nasterii, ca fiind client BT titular de card, pentru a-ti facilita introducerea lor in BT Pay ti se vor afisa pe ecranul dispozitivului imaginile cardurilor pe care le detii la BT.

Pentru a adauga cardurile BT in BT Pay este necesar sa introduci codul CVV pentru fiecare dintre cardurile pe care vrei sa le utilizezi in aplicatie.

Daca nu vei fi identificat, va fi necesar sa introduci manual unul dintre cardurile tale emise de BT – numarul cardului, numele si prenumele titularului (asa cum apar pe card), data expirarii cardului si codul CVV (codul din 3 cifre de pe verso-ul cardului).

Pentru finalizarea inregistrarii iti vom transmite, pentru fiecare card BT pe care vrei sa il adaugi in aplicatie, cate un cod SMS – OTP (one-time password) pe numarul de telefon pe care l-ai declarat bancii atunci cand ai devenit client BT.

 ❗Tine minte: Cardurile tale BT pe care le ai deja in BT Pay sau pe care urmeaza sa le adaugi, vor fi inrolate automat in 3D Secure si vor permite functionalitatea de autentificare a platilor online direct din aplicatie.

Apropo, daca numarul de telefon pe care ai BT Pay nu e cel din sistemul bancii sau daca ai adaugat un card suplimentar ori unul de firma in aplicatie, vei putea activa optiunea din „Setarile Cardului”.  😉

Ti-a fost util raspunsul?
564
250
Raspuns cu de Banca Transilvania

Tags