Doar pentru clienții BT

Ce se întâmplă dacă nu îmi verific accesul în BT Go înainte de închiderea BT Ultra?

După expirarea perioadei de notificare, accesul în BT Ultra va fi închis. Dacă pașii necesari pentru utilizarea BT Go nu sunt finalizați, pot apărea întreruperi în accesarea serviciilor de internet banking.

Ultima actualizare
  • Ti-a fost util raspunsul?
  • Cum putem îmbunătăți răspunsul?

    Ne pare rău că acest răspuns nu a fost util pentru tine. Ajută-ne să îl îmbunătățim

    0/500

  • Ai ajuns la finalul rezultatelor
    Nu s-au gasit rezultate