Hogyan törölhetek egy tranzakciót a BTPOS alkalmazás iOS verziójában?

Megoldások vállalatok számáraUtolsó frissítés:

A törlés az „Mégse” menüből történik, ahol megjelennek az jogosult tranzakciók. Csak az aktuális nap tranzakciói törölhetők, a törléshez pedig ugyanaz a kártya szükséges, amelyet az eredeti tranzakciónál használtak.

Tetszett ez a cikk?

Hogyan javíthatjuk a választ?

Sajnáljuk, hogy ez a válasz nem volt hasznos számodra. Segíts nekünk a javításában:

Fedezze fel az új BT Pay-t
Az örömhíreket meg kell osztani: új dizájnt készítettünk az alkalmazáshoz. Így a fontos dolgok pontosan ott vannak, ahol várnád őket.

Ma könnyebb felfedezni, intuitívabb a használata, de ugyanolyan ismerős, mint eddig.
Íme
Fedezze fel az új BT Pay-t
Elértél az eredmények végére
Nem találhatók eredmények