Finanszírozd a tervet, és nyerhetsz egy nyaralást a BT Direct segítségével. Íme
Csak a BT ügyfelei számára

Mi történik, ha nem ellenőrzöm a hozzáférésemet a BT Go-ban a BT Ultra leállítása előtt?

BT Ultra áttelepítéseUtolsó frissítés:

Az értesítési időszak lejárta után a BT Ultra hozzáférés lezárásra kerül. Ha a BT Go használatához szükséges lépések nem teljesülnek, internetbanki szolgáltatások elérésekor fennakadások léphetnek fel.

Tetszett ez a cikk?

Hogyan javíthatjuk a választ?

Sajnáljuk, hogy ez a válasz nem volt hasznos számodra. Segíts nekünk a javításában:

Elértél az eredmények végére
Nem találhatók eredmények