De ce mi se închide automat aplicația BT Ultra Web și cum pot proceda astfel încât să nu se mai întâmple asta?

Solutii pentru companiiUltima actualizare:

Din motive de siguranță pentru toți clienții noștri, aplicația se închide automat după 10 minute de inactivitate. Sigura modalitate să rămâi conectat este să fii mereu activ.

Ți-a plăcut acest articol?

Cum putem îmbunătăți răspunsul?

Ne pare rău că acest răspuns nu a fost util pentru tine. Ajută-ne să îl îmbunătățim:

Ai ajuns la finalul rezultatelor
Nu s-au gasit rezultate