Cum șterg un client din FGO/ BT Go?
În meniul Clienți, apasă cele trei puncte din dreptul clientului, apoi selectează opțiunea „Șterge”.
Ultima actualizare
În meniul Clienți, apasă cele trei puncte din dreptul clientului, apoi selectează opțiunea „Șterge”.
