DOAR PENTRU CLIENTII BT

Cum setez parola unica?

Autor: Banca Transilvania

Daca nu ai cardul inrolat in 3D Secure BT Pay, in cadrul primei plati online pe care o faci in ianuarie 2021 si care necesita confirmare, dupa ce accesezi butonul Plateste, vei fi directionat intr-o pagina unde ti se va solicita parola primita prin SMS, pe care o vei primi pe numarul de telefon din sistemul bancii ca pana acum.  🙂

Dupa accesarea butonului Confirma vei fi directionat in pagina unde trebuie sa introduci parola unica. 


Parola o poti seta accesand optiunea Seteaza parola. Ai 2 optiuni de a o seta:

⠀E-mail: introduci adresa de e-mail si vei primi un cod pe care il introduci in pagina de setare; 

⠀Prin introducerea unui secret pentru setarea parolei (de ex: numele mamei inainte de casatorie). 


Ulterior iti poti defini parola. Aceasta trebuie sa contina minim 8 caractere, o litera mica, o litera mare si cel putin un caracter special sau o cifra.

Ai 5 minute la dispozitie sa setezi parola si sa confirmi plata online. Dupa setarea parolei, te reintorci in pagina de plata si o reintroduci. 

⠀Trebuie sa retii aceasta parola, o vei folosi in viitor. 😉

Daca vrei sa confirmi platile online si mai usor si mai repede, e bine sa stii ca autorizarea tranzactiilor online prin aplicatia BT Pay este sigura si foarte la indemana. 

Confirmarea platii o poti face direct din aplicatie cu amprenta, FaceID sau metoda de deblocare a telefonului. Cand platesti online, primesti instant notificare pe telefon si confirmi tranzactia intr-o secunda. Asa uiti de parole! 😃


Ti-a fost util raspunsul?
678
656
Raspuns cu de Banca Transilvania

Tags