Doar pentru clienții BT

Cum pot șterge furnizorii de utilități înrolați în Plăți Facturi?

Un furnizor adăugat în BT Pay poate fi șters indiferent de starea lui: conectat, deconectat sau neconectat.

Ștergerea se face prin accesarea opțiunii "Plăți Facturi", click pe furnizor și accesarea butonului / iconiței de ștergere dinparteadreaptasus.

Dacă ai șters un furnizor și vrei să îl readaugi, poți relua procesul de conectare.

Ultima actualizare
  • Ti-a fost util raspunsul?
  • Cum putem îmbunătăți răspunsul?

    Ne pare rău că acest răspuns nu a fost util pentru tine. Ajută-ne să îl îmbunătățim

    0/500

  • Extra beneficii la Banking
    Urmează sezonul reducerilor. Așa că, ne-am gândit să îți punem la îndemână și oferte speciale de banking: carduri cu până la 250 lei cadou, comisioane reduse la credite, investiții și asigurări.
    Află mai mult
    Extra beneficii la Banking
    Ai ajuns la finalul rezultatelor
    Nu s-au gasit rezultate