Vezi raspunsul pe intreb.bancatransilvania.ro

Cum pot realiza diverse operatiuni bancare fara sa vin la banca?

Autor: Echipa Banca Transilvania

Simplu si in mai multe feluri, in sensul ca avem mai multe optiuni de self-banking:

  • Daca trebuie sa faci un transfer in perioada aceasta sa stii ca te ajuta aplicatiile BT Pay sau BT24 Mobile Banking si Internet Banking. Iar aplicatia BT Pay este gratuita si poti face multe alte operatiuni, cum ar fi: verifici soldul, faci plati, transferi bani gratuit celor cu BT Pay sau transfer clasic prin IBAN etc. Pentru BT Pay nu e nevoie sa vii la banca, o descarci direct din App Store sau Google Play.
  • Facturile le poti plati usor. Prin BT24 sau folosind oricare bancomat al bancii.
  • Ai nevoie de un credit de nevoi personale si s-a nimerit chiar in perioada aceasta? Poti aplica online, pe siteul bancii. La fel este si cand vine vorba de afacerea ta.
  • Prioritatea noastra, de asemenea, sustinerea antreprenorilor. Asa ca, daca ai o firma si trebuie sa deschizi un cont de capital social, te asteptam pe siteul BT.
  • In ajutor iti vin si chatbotii Livia de la BT si Raul de la BT, care sunt non-stop online si poti vb cu ei pe Facebook Messenger. Ei te pot informa despre ratelele pe care le ai, dobanzi, comisioane etc.
  • BT Visual Help – suna la 0264 308 000, dupa care acceseaza linkul primit prin SMS si intra in aplicatia BT Visual Help. De aici poti bloca temporar sau definitiv cardurile tale, poti solicita reemiterea cardului dupa blocarea definitiva, dar ai acces si la detaliile conturilor - denumire cont, valuta, IBAN, sold, numar puncte STAR pentru conturile de card de credit etc.
  • Daca ai nevoie de extrase de cont in aceasta perioada, le poti descarca din aplicatia BT24 sau ti le poti transmite prin e-mail folosind bancomatele noastre BT Express.