DOAR PENTRU CLIENTII BT

Cum confirm platile online prin BT Pay?

Autor: Banca Transilvania

In urma efectuarii unei tranzactii online pe un site securizat 3D Secure ti se va solicita confirmarea platii respective. Prin urmare, vei primi o notificare pe telefon, la accesarea careia vei vedea detaliile tranzactiiei: 

cardul de pe care s-a initiat tranzactia;

numele comerciantului;

suma.

Vei putea confirma tranzactia prin metoda de deblocare a telefonului. Dar nu uita, ai  5 minute la dispozitie pentru a confirma sau declina tranzactia. Ulterior, va trebui sa revi pe site-ul comerciantului pentru finalizarea comenzii.  😊 


Important de stiut & aplicat: 

  Confirmarea tranzactiei nu insemna finalizarea ei. Pentru a te asigura de finalizarea platii, vei reveni in pagina comerciantului pentru a vedea statusul tranzactiei.

  Asigura-te ca ai notificarile de tip General activate. Poti verifica din meniul "Notificari" "Setari notificari". Daca ai inrolat cardul in mai multe aplicatii, vei primi notificare pe fiecare dispozitiv. 

Inrolarea cardului in sistemul 3D Secure BT Pay presupune confirmarea tranzactiilor online doar cu aplicatia. Prin urmare, nu vei mai primi SMS OTP pentru validarea acestor tipuri de tranzactii. Si nu uita, este necesar sa ai acces la Internet.

Ti-a fost util raspunsul?
67
90
Raspuns cu de Banca Transilvania

Tags