Descarcă BT Pay

Scanează codul cu telefonul mobil, în funcție de sistemul telefonului tău.

App Store

Descarcă BT Pay

Scanează codul cu telefonul mobil, în funcție de sistemul telefonului tău.

App Store

Descarcă BT Pay

Scanează codul cu telefonul mobil, în funcție de sistemul telefonului tău.

App Store

Descarcă NeoBT

Scanează codul cu telefonul mobil, în funcție de sistemul telefonului tău.

App Store

Descarcă NeoBT

Scanează codul cu telefonul mobil, în funcție de sistemul telefonului tău.

App Store

Descarcă NeoBT

Scanează codul cu telefonul mobil, în funcție de sistemul telefonului tău.

App Store
Termenii și condiții

Disclaimer

AI Search este un proiect pilot - în varianta beta - care folosește tehnologia GPT4 pentru a simplifica procesul de căutare și înțelegere a produselor bancare.

AI Search este antrenat să răspundă unor întrebări care au legătură exclusiv cu produsele bancare oferite de BT, însă în anumite situații și în funcție de întrebările adresate, este posibil să răspundă și la întrebări generale. Raspunsurile oferite sunt generate automat si trebuie sa fie utilizate doar in scop informativ. Serviciul poate oferi uneori conținut inexact sau potențial ofensator, care nu reprezintă punctul de vedere al Bancii Transilvania. Sunteți singurul responsabil pentru utilizarea conținutului generat de acest serviciu în orice mod. Nu vă bazați pe acest serviciu pentru sfaturi financiare, juridice sau alte sfaturi profesionale si nu introduceți în acesta date cu caracter personal sau alte informații confidențiale.

Utilizarea AI Search presupune acceptarea Termenilor și condițiilor.

Accesul și utilizarea serviciului implică acceptarea fără rezerve a acestor termeni și condiții. Dacă nu sunteți de acord cu acestea, vă rugăm să nu utilizați acest serviciu. Prin acceptarea termenilor și condițiilor pentru a folosi acest serviciu furnizat algoritmic de un model de inteligență artificială, va asumați întreg riscul în ceea ce privește calitatea, siguranța și performanța acestui serviciu.

Banca Transilvania nu furnizează nicio garanție în legătură cu răspunsurile oferite de acest serviciu.

AI Search furnizează răspunsuri algoritmic și acestea pot conține uneori informații inexacte sau limbaj potențial ofensator. Aceste informații nu exprimă poziția Băncii Transilvania și nu pot angaja responsabilitatea Băncii pentru conținutul oferit.

AI Search nu oferă răspunsuri la întrebări personalizate, astfel încât prin utilizarea acestuia va obligați să nu furnizați și să nu introduceți în mesajele/întrebările transmise niciun fel de date cu caracter personal sau alte informații confidențiale. În cazul nerespectării acestei obligații, prin inserarea unor date personale/informații confidențiale în cadrul AI Search, va exprimați consimțământul pentru prelucrarea acestora în vederea oferirii serviciului (răspunsurilor la întrebările pe care le adresați), precum și pentru îmbunătățirea modelului algoritmic al robotului de către dezvoltatorul acestuia.

Orice informație furnizată de către utilizatori în timpul interacțiunii cu AI Search va fi tratată în mod confidențial, fiind dezvăluită doar unor destinatari care au dreptul și nevoia de a o cunoaște.

Conținutul oferit de AI Search are doar scop informativ.

Utilizatorii sunt responsabili pentru întrebările și mesajele adresate în cadrul utilizării AI Search. Orice abuz sau limbaj neadecvat poate duce la întreruperea interacțiunii.

AI Search nu oferă sfaturi financiare, juridice sau profesionale și nu înlocuiește consultarea unor experți umani sau profesioniști specializați în domeniul respectiv. Utilizatorii nu trebuie să se bazeze pe informațiile furnizate de către AI Search pentru luarea deciziilor.

Banca își rezervă dreptul de a întrerupe serviciul AI Search în orice moment, fără o notificare prealabilă.

Termenii și condițiile pot fi revizuite/ actualizate în orice moment.

DOAR PENTRU CLIENTII BT

Ce opțiuni există pentru serviciul Plăți Facturi?

Ca să plătești facturile folosind BT Pay, poți alege una dintre opțiunile acestea:

Gratuit: opțiune implicită prin care poți face până la 4 plăți de facturi gratuite/lună calendaristică, cu excepția plăților către furnizorii marcați cu simbolul

⠀Facturi Plus: opțiune care se plătește lunar (plata este anticipată, pentru luna ce urmează) și costă 5 lei/lună. Cu această opțiune se pot face un număr maxim de 8 plăți de facturi pe lună, inclusiv și la furnizorii marcați cu

⠀Facturi Nelimitate: opțiunea aceasta se plătește lunar (plata este anticipată, pentru luna ce urmează) și costă 15 lei/lună. Cu această opțiune se poate face un număr nelimitat de plăți facturi, inclusiv și la furnizorii marcați cu

Poți alege una dintre opțiuni odată ce ai conectat cel puțin un furnizor. Opțiunile sunt vizibile în BT Pay -> „Setări”.

Bine de știut:

➤⠀Dacă alegi „Facturi Plus” sau „Facturi Nelimitate”, trebuie să alegi cardul BT propriu emis pe numele tău din contul căruia se va debita lunar contravaloarea opțiunii selectate. Partea cea mai tare e că beneficiezi de o perioadă de testare gratuită de 15 zile, iar ulterior se va face prima plată pentru opțiunea din cardul selectat în a 16-a zi.

➤⠀Dacă vrei să modifici opțiunea din „Facturi Plus” în „Facturi Nelimitate”, la momentul modificării se va percepe diferența de cost între cele 2 opțiuni pentru luna în curs.

➤⠀Dacă vrei să modifici opțiunea din „Facturi Nelimitate” în „Facturi Plus”, beneficiile opțiunii „Facturi Nelimitate” vor rămâne active până la finalul lunii facturate.

➤⠀Dacă în momentul oricărei plăți nu mai deții cardul BT selectat pentru plata în app sau dacă soldul contului nu este suficient, atunci plata opțiunii nu se va putea face, iar opțiunea va fi închisă. Vei fi notificat direct în aplicație.

➤⠀Dacă te dezabonezi în perioada de testare gratuită, iar ulterior te vei abona din nou, la data abonării vei plăti costul opțiunii alese, deoarece perioada de testare gratuită se oferă o singură dată pentru 15 zile.

➤⠀Dacă totuși vrei să renunți la opțiunea plătită, poți cere acest lucru prin BT Pay. Beneficiile pentru luna în curs vor rămâne active până la finalul perioadei plătite.

➤⠀Dacă ai activat o opțiune „Facturi Plus” sau „Facturi Nelimitate” și ai șters BT Pay, opțiunea selectată nu se va dezactiva automat. E important să anulezi opțiunea din BT Pay înainte să ștergi aplicația.

  • Ultima actualizare

    12.08.2022
Ti-a fost util raspunsul?
137
81