Ce fel de locuinte se pot cumpara prin programul Noua Casa?

Autor: Banca Transilvania

Sunt mai multe scenarii in care te poti afla, astfel:

⠀Daca locuinta e finalizata cu mai mult de cinci ani de la data solicitarii, atunci valoarea maxima a creditului pe care il poti obține e de 66.500 euro echivalent in lei, iar avansul minim pe care trebuie sa-l depui este de 5% din pretul de achizitie al locuinței.

⠀Daca locuinta e noua, adica a fost finalizata cu mai putin de cinci ani fata de data solicitarii, iar pretul de achizitie nu depaseste 70.000 euro, atunci valoarea maxima a creditului pe care il poti obtine este de 66.500 euro in echivalentul in lei. Avansul minim pe care trebuie sa-l depui este de 5% din pretul de achizitie al locuintei.

⠀Dacă locuinta e noua, iar pretul de achizitie este mai mare de 70.001 euro, atunci atunci valoarea maxima a creditului pe care il poti obtine este de 119.000 euro in echivalentul in lei. Avansul minim pe care trebuie sa-l depui este de 5% din pretul de achizitie al locuintei.

😉 Bine de stiut: Avansul acopera diferenta dintre pretul de achizitie rezultat din antecontractul de vanzare-cumparare si finantarea garantata.

Ti-a fost util raspunsul?
0
0
Raspuns cu de Banca Transilvania

Tags