Descarcă BT Pay

Scanează codul cu telefonul mobil, în funcție de sistemul telefonului tău.

App Store

Descarcă BT Pay

Scanează codul cu telefonul mobil, în funcție de sistemul telefonului tău.

App Store

Descarcă BT Pay

Scanează codul cu telefonul mobil, în funcție de sistemul telefonului tău.

App Store

Descarcă NeoBT

Scanează codul cu telefonul mobil, în funcție de sistemul telefonului tău.

App Store

Descarcă NeoBT

Scanează codul cu telefonul mobil, în funcție de sistemul telefonului tău.

App Store

Descarcă NeoBT

Scanează codul cu telefonul mobil, în funcție de sistemul telefonului tău.

App Store
Termenii și condiții

Disclaimer

AI Search este un proiect pilot - în varianta beta - care folosește tehnologia GPT4 pentru a simplifica procesul de căutare și înțelegere a produselor bancare.

AI Search este antrenat să răspundă unor întrebări care au legătură exclusiv cu produsele bancare oferite de BT, însă în anumite situații și în funcție de întrebările adresate, este posibil să răspundă și la întrebări generale. Raspunsurile oferite sunt generate automat si trebuie sa fie utilizate doar in scop informativ. Serviciul poate oferi uneori conținut inexact sau potențial ofensator, care nu reprezintă punctul de vedere al Bancii Transilvania. Sunteți singurul responsabil pentru utilizarea conținutului generat de acest serviciu în orice mod. Nu vă bazați pe acest serviciu pentru sfaturi financiare, juridice sau alte sfaturi profesionale si nu introduceți în acesta date cu caracter personal sau alte informații confidențiale.

Utilizarea AI Search presupune acceptarea Termenilor și condițiilor.

Accesul și utilizarea serviciului implică acceptarea fără rezerve a acestor termeni și condiții. Dacă nu sunteți de acord cu acestea, vă rugăm să nu utilizați acest serviciu. Prin acceptarea termenilor și condițiilor pentru a folosi acest serviciu furnizat algoritmic de un model de inteligență artificială, va asumați întreg riscul în ceea ce privește calitatea, siguranța și performanța acestui serviciu.

Banca Transilvania nu furnizează nicio garanție în legătură cu răspunsurile oferite de acest serviciu.

AI Search furnizează răspunsuri algoritmic și acestea pot conține uneori informații inexacte sau limbaj potențial ofensator. Aceste informații nu exprimă poziția Băncii Transilvania și nu pot angaja responsabilitatea Băncii pentru conținutul oferit.

AI Search nu oferă răspunsuri la întrebări personalizate, astfel încât prin utilizarea acestuia va obligați să nu furnizați și să nu introduceți în mesajele/întrebările transmise niciun fel de date cu caracter personal sau alte informații confidențiale. În cazul nerespectării acestei obligații, prin inserarea unor date personale/informații confidențiale în cadrul AI Search, va exprimați consimțământul pentru prelucrarea acestora în vederea oferirii serviciului (răspunsurilor la întrebările pe care le adresați), precum și pentru îmbunătățirea modelului algoritmic al robotului de către dezvoltatorul acestuia.

Orice informație furnizată de către utilizatori în timpul interacțiunii cu AI Search va fi tratată în mod confidențial, fiind dezvăluită doar unor destinatari care au dreptul și nevoia de a o cunoaște.

Conținutul oferit de AI Search are doar scop informativ.

Utilizatorii sunt responsabili pentru întrebările și mesajele adresate în cadrul utilizării AI Search. Orice abuz sau limbaj neadecvat poate duce la întreruperea interacțiunii.

AI Search nu oferă sfaturi financiare, juridice sau profesionale și nu înlocuiește consultarea unor experți umani sau profesioniști specializați în domeniul respectiv. Utilizatorii nu trebuie să se bazeze pe informațiile furnizate de către AI Search pentru luarea deciziilor.

Banca își rezervă dreptul de a întrerupe serviciul AI Search în orice moment, fără o notificare prealabilă.

Termenii și condițiile pot fi revizuite/ actualizate în orice moment.

DOAR PENTRU CLIENTII BT

Ce condiții trebuie să îndeplinesc pentru a putea lua un credit?

Procedura e simplă, condițiile de acordare sunt minime și documentația e ușor de completat! 😃


Tu doar trebuie să:

⠀Ai contract de muncă încheiat pe perioadă nedeterminată;

⠀Nu ai întârzieri sau restanțe la plata sumelor datorate în cazul în care ai avut alte produse de creditare;

⠀Realizezi venituri salariale, pensii sau alte tipuri de venituri care prezintă caracter de permanență și sunt certe;

⠀Ai vârsta minimă de 18 ani (deoarece pentru a fi creditat, trebuie să prezinți o sursă sigură de rambursare adică un raport de muncă);

⠀Te încadrezi din punct de vedere al scoring-ului BT. Această verificare se va face în unitățile noastre, în funcție de situația ta financiară;

⠀Ai vârsta de maxim 65 de ani la sfârșitul perioadei de creditare* (cu excepția situației în care ai venituri din pensii, caz în care vârsta va fi de maxim 70 de ani la sfârșitul perioadei de creditare).


* Sfârșitul perioadei de creditare înseamnă momentul în care ai plătit ultima rată a creditului pe care l-ai primit de la noi. 😉Detalii suplimentare privind vechimea în muncă

În procesul de analiză ținem cont de mai multe elemente printre care și istoricul în muncă sau istoricul în realizarea venturilor. 


Ținem cont atât de:

⠀vechimea în muncă (în realizarea veniturilor salariale); 

⠀cât și cea de la actualul angajator.


Ține minte și că: Limita minimă de la care s-ar putea iniția o relație de creditare este de un an în muncă și cel puțin 3 luni vechime la actualul angajator.Informații privind gradul de îndatorare

Fiecare tip de produs are stabilit un grad maxim de îndatorare, iar accesul clienților la un anumit credit depinde și de acest element. 🙂


În stabilirea gradului de îndatorare se ține cont de:

⠀nivelul veniturilor realizate;

⠀și de totalul obligațiilor de plată (nu doar credite, ci și alte sume lunare de plată cum ar fi o rată la CAR) la care se adaugă și suma lunară de plată pentru creditul cerut.


Gradele maxime de îndatorare sunt stabilite prin procedurile noastre interne și trebuie să respecte nivelul maxim reglementat legislativ. 📑

De exemplu: nivelul maxim al gradului de îndatorare pentru un credit de consum standard utilizat pentru nevoi personale (în RON, când clientul realizează venituri în RON) este de 40%.

Pentru mai multe detalii te așteptăm în orice unitate BT.


⠀Dacă te gândești să iei un credit:

⠀poți calcula online ratele lunare în simulatorul de credite BT;

⠀și apoi afli telefonic dacă te încadrezi pentru suma dorită. 😃

  • Ultima actualizare

    14.11.2023
Ti-a fost util raspunsul?
1783
224