DOAR PENTRU CLIENTII BT

Cât mă costă să deschid online un cont la bancă pentru firma mea?

Autor: Banca Transilvania

Dacă ești start-up, adică firma e în primul an de activitate, primești Pachetul Primul An Gratuit. Conține un card de debit Visa Business Silver, Internet & Mobile banking, cont curent și operațiuni nelimitate în lei și valută și nu doar atât.

După 1 an de zile, acest pachet se transformă automat în pachetul de cont curent Nelimitat în Rețeaua BTPoți alege varianta de pachet care ți se potrivește, în funcție de numărul de operațiuni pe care le faci în altă rețea sau poți renunța oricând vrei la el.

Dacă firma ta are mai mult de un an activitate, îți alegi pachetul Nelimitat care ți se potrivește.

Ce e mișto e că o plată în lei te poate costa cât o plată în euro, dolari sau în orice altă valută, oriunde în lume. Avem 4 variante gândite pentru antreprenori: 

➤ Pachetul de bază NELIMITAT în rețeaua BT: număr nelimitat de operațiuni în rețeaua BT, 5 retrageri gratuite de la ATM-urile BT, card Visa Business Silver, online banking, depuneri de numerar în contul societății, 40 de notificări pe cont (29 lei/lună); 

➤ Pachetul de bază + 10 operațiuni interbancare în lei sau valută (46 lei/lună); 

➤ Pachetul de bază + 25 operațiuni interbancare în lei sau valută (76 lei/lună); 

➤ Pachetul de bază + operațiuni nelimitate: număr nelimitat de plăți, în orice rețea și orice valută (abonament: 129 lei/lună).

Ti-a fost util raspunsul?
141
63