DOAR PENTRU CLIENTII BT

Cat ma costa sa deschid online un cont la banca pentru firma mea?

Autor: Banca Transilvania

Daca esti start-up, adica firma e in primul an de activitate, primesti Pachetul Primul An Gratuit. Contine un card de debit Visa Business Silver, Internet & Mobile banking, cont curent si operatiuni nelimitate in lei si valuta si nu doar atat.

Dupa 1 an de zile, acest pachet se transforma automat in pachetul de cont curent Nelimitat in Reteaua BTPoti alege varianta de parchet care ti se potriveste, in functie de numarul de operatiuni pe care le faci in alta retea sau poti renunta oricand vrei la el.

Daca firma ta are mai mult de un an activitate, iti alegi pachetul Nelimitat care ti se potriveste.

Ce e misto e ca o plata in lei te poate costa cat o plata in euro, dolari sau in orice alta valuta, oriunde in lume. Avem 4 variante gandite pentru antreprenori: 

➤ Pachetul de baza NELIMITAT in reteaua BT: numar nelimitat de operatiuni in reteaua BT, 5 retrageri gratuite de la ATM-urile BT, card Visa Business Silver, online banking, depuneri de numerar in contul societatii, 40 de notificari pe cont (29 lei/luna); 

➤ Pachetul de baza + 10 operatiuni interbancare in lei sau valuta (46 lei/luna); 

➤ Pachetul de baza + 25 operatiuni interbancare in lei sau valuta (76 lei/luna); 

➤ Pachetul de baza + operatiuni nelimitate: numar nelimitat de plati, in orice retea si orice valuta (abonament: 129 lei/luna).

Ti-a fost util raspunsul?
135
57
Raspuns cu de Banca Transilvania