DOAR PENTRU CLIENTII BT

Care sunt domeniile care sunt acoperite sub egida „business medical”?

Autor: Banca Transilvania

Pentru ca un business medical sa poata fi gestionat de catre specialistii de la Divizia pentru Medici trebuie sa aibe CAEN medical, iar medicul reprezentativ (asociatul majoritar sau administratorul) trebuie sa fie inscris la Colegiul Medicilor cu drept de libera practica.

Sub egida “business medical” intra si stomatologia cu radiologia dentara, dar si tehnica dentara. In ultimii ani am luat sub aripa noastra si furnizorii de echipamente medicale, pentru ca intelegem cel mai bine specificul business-ului lor avand aceeasi end-useri (medici/cabinete/clinici/ spitale), dar si pentru a oferi o experienta completa clientului nostru.

O afacere bazata pe servicii de acupunctura sau medicina alternativa poate intra la Divizia pentru Medici atunci cand medicul reprezentativ are o specialitate medicala (ex: urologie, ginecologie, ORL) si este inscris la Colegiul Medicilor cu drept de libera practica, iar acupunctura/ tehnicile de medicina alternativa sunt competente sau specializari suplimentare.

Farmaciile si orice alte business-uri care nu intra sub egida Diviziei pentru Medici sunt imbratisate de catre colegii nostri de la IMM, Corporate si BT Mic.

Banca Transilvania are cunostintele, instrumentele, experienta, puterea si dorinta de a ajuta la crearea sau dezvoltarea oricarui business viabil. ✨

Ti-a fost util raspunsul?
2
0
Raspuns cu de Banca Transilvania

Tags