Ha zárolom a kártyámat a BT Go appban – lehet-e még tranzakciókat végezni az adott kártyával?
Nem, attól a pillanattól kezdve, hogy letiltottál egy kártyát, azzal már nem tudsz tranzakciókat végrehajtani.
Utolsó frissítés
Nem, attól a pillanattól kezdve, hogy letiltottál egy kártyát, azzal már nem tudsz tranzakciókat végrehajtani.
