Mi történik, ha véletlenül letiltottam a kártyát a BT Go-ban?
Ha véletlenül letiltottad a kártyát, azt azonnal feloldhatod a „Feloldás” gomb megnyomásával.
Utolsó frissítés
Ha véletlenül letiltottad a kártyát, azt azonnal feloldhatod a „Feloldás” gomb megnyomásával.
