Mi történik, ha elutasítom a mobilalkalmazásban, a BT Pay Mobile-ban kapott értesítést egy BT Pay Web tranzakció esetén?
A tranzakciót nem dolgozzák fel, és újra el kell indítanod a BT Pay Webből, ha folytatni szeretnéd.
BT Pay WebUtolsó frissítés:
A tranzakciót nem dolgozzák fel, és újra el kell indítanod a BT Pay Webből, ha folytatni szeretnéd.
Tetszett ez a cikk?
Sajnáljuk, hogy ez a válasz nem volt hasznos számodra. Segíts nekünk a javításában: