Mi történik, ha véletlenül letiltottam a kártyát a BT Go-ban?
Ha véletlenül letiltottad a kártyát, azt azonnal feloldhatod a „Feloldás” gomb megnyomásával.
Internet és MobilbankolásUtolsó frissítés:
Ha véletlenül letiltottad a kártyát, azt azonnal feloldhatod a „Feloldás” gomb megnyomásával.
Tetszett ez a cikk?
Sajnáljuk, hogy ez a válasz nem volt hasznos számodra. Segíts nekünk a javításában:
175 szavazat
183 szavazat
91 szavazat
51 szavazat
