Csak a BT ügyfelei számára

Használhatom még ma a BT Ultrát a BT Go-ra való migrációs értesítés megkapása után?

Igen. A BT Ultrát a hozzáférés lezárásáig megadott dátumig használhatod. Ugyanakkor fontos, hogy meggyőződj róla, hogy a BT Go-t a vállalati tevékenységhez is tudod használni. 

Utolsó frissítés
  • Hasznos volt számodra a válasz?
  • Hogyan javíthatjuk a választ?

    Sajnáljuk, hogy ez a válasz nem volt hasznos számodra. Segíts nekünk, hogy javítsuk.

    0/500

  • Elértél az eredmények végére
    Nem találhatók eredmények