Hogyan törölhetek egy tranzakciót a BTPOS alkalmazás iOS verziójában?

A törlés az „Mégse” menüből történik, ahol megjelennek az jogosult tranzakciók. Csak az aktuális nap tranzakciói törölhetők, a törléshez pedig ugyanaz a kártya szükséges, amelyet az eredeti tranzakciónál használtak.

Utolsó frissítés
  • Hasznos volt számodra a válasz?
  • Hogyan javíthatjuk a választ?

    Sajnáljuk, hogy ez a válasz nem volt hasznos számodra. Segíts nekünk, hogy javítsuk.

    0/500

  • Mit kezdenénk azok nélkül, akik szó szerint növelik Romániát?
    Több mint 1 millió vállalkozó van az országban. Több tízezer gazda, akik úgy döntenek, hogy ott vannak, dolgoznak és termesztenek. Ma találkoztunk az egyikükkel.
    Mit kezdenénk azok nélkül, akik szó szerint növelik Romániát?
    Elértél az eredmények végére
    Nem találhatók eredmények