Csak a BT ügyfelei számára

Mi történik, ha nem ellenőrzöm a hozzáférésemet a BT Go-ban a BT Ultra leállítása előtt?

Az értesítési időszak lejárta után a BT Ultra hozzáférés lezárásra kerül. Ha a BT Go használatához szükséges lépések nem teljesülnek, internetbanki szolgáltatások elérésekor fennakadások léphetnek fel.

Utolsó frissítés
  • Hasznos volt számodra a válasz?
  • Hogyan javíthatjuk a választ?

    Sajnáljuk, hogy ez a válasz nem volt hasznos számodra. Segíts nekünk, hogy javítsuk.

    0/500

  • Elértél az eredmények végére
    Nem találhatók eredmények