Cum pot conecta contul NeoBT la Smart Bill?

Autor: Banca Transilvania

⠀Pentru inceput, din meniul „Produse” si submeniul „Produse digitale”, click pe „Smart Bill”.⠀Ai deja un cont Smart Bill? Alege butonul ”Conecteaza contul”. Iar daca nu, nicio problema! Iti poti crea contul acum.⠀Daca ai ales sa iti creezi un cont Smart Bill, dupa completarea campurilor, vei primi un mesaj prin care esti informat cu privire la noul cont. Acum, click pe „Conecteaza-te cu Smart Bill”.⠀Daca, in schimb, ai deja un cont, introdu aceleasi date ca si in cazul de mai devreme. Ai grija ca informatiile sa fie corecte, iar contul tau va fi conectat la Smart Bill pentru a vedea facturile create. Easy-peasy!

1.

Pentru inceput, din meniul Produse si submeniul Produse digitale, click pe Smart Bill.2.

Ai cont? Alege butonul ”Conectează contul”. Iar daca nu, nicio problema! Poți Crea contul acum.3.1.

Dacă ai ales să îți creezi un cont Smart Bill, după completarea câmpurilor, vei primi un mesaj prin care ești informat de noul cont. Acum, tap Conectează-te cu Smart Bill.3.2.

Dacă, în schimb, ai deja un cont, introdu aceleași date ca și în cazul de mai devreme. Ai grijă ca informațiile să fie corecte, iar contul tău va fi conectat la Smart Bill pentru a vedea facturile create. Easy-peasy!

Ti-a fost util raspunsul?
0
0
Raspuns cu de Banca Transilvania

Tags