DOAR PENTRU CLIENTII BT

Cum emit cecuri sau bilete la ordin cu NeoBT?

Autor: Banca Transilvania

⠀Suna complicat? Ei bine, totul e simplu si rapid cu NeoBT. Gata sa incepem? Din meniul „Produse” si submeniul „Cecuri si bilete la ordin, click pe „Solicit instrumente de debit”.⠀Noi am selectat contul tau favorit ⭐, dar tu poti alege oricare dintre conturile tale. Cum? Click pe el. Selecteaza apoi Instrumentul pe care vrei sa il soliciti. Ai patru variante: Cecuri, Cambii, Bilete la ordin si Ordin retragere numerar.⠀Spune-i lui #neo Cantitatea dorita, apoi Alege judetul si Agentia in care vrei sa gasesti instrumentele. Te anuntam noi cand ele vor fi emise, asa ca lasa-ne si un Numar de telefon.

⠀Toate datele sunt corecte? Mergi mai departe.⠀Totul e bine cand se termina cu mesajul din imagine 🗸. Mai mult, poți salva in format PDF sau sa trimiti prin Email confirmarea tranzactiei. 

1.

Sună complicat? Ei bine, totul e simplu și rapid cu #neo. Gata să începem? Din meniul Produse și submeniul Cecuri și bilete la ordin, click pe Solicită instrumente de debit.2.

Noi am selectat contul tău favorit ⭐, dar tu poți alege oricare dintre conturile tale. Cum? Click pe el. Selectează apoi Instrumentul pe care vrei să îl soliciți. Ai patru variante: Cecuri, Cambii, Bilete la ordin și Ordin retragere numerar.3.

Spune-i lui #neo Cantitatea dorită, apoi Alege județul și Agenția în care vrei să găsești instrumentele. Te anunțăm noi când ele vor fi emise, așa că lasă-ne și un Număr de telefon.

4.

Toate datele sunt corecte? Mergi mai departe.5.

Totul e bine când se termină cu mesajul din imagine 🗸. Mai mult, poți salva în format PDF sau să trimiți prin Email confirmarea tranzacției. #neobanking adevărat! 😎Ti-a fost util raspunsul?
5
1
Raspuns cu de Banca Transilvania