DOAR PENTRU CLIENTII BT

Cum emit cecuri sau bilete la ordin cu NeoBT?

Autor: Banca Transilvania

⠀Sună complicat? Ei bine, totul e simplu și rapid cu NeoBT. Gata să începem? Din meniul „Produse” și submeniul „Cecuri și bilete la ordin, click pe „Solicit instrumente de debit”.⠀Noi am selectat contul tău favorit ⭐, dar tu poți alege oricare dintre conturile tale. Cum? Click pe el. Selectează apoi Instrumentul pe care vrei sa îl soliciți. Ai patru variante: Cecuri, Cambii, Bilete la ordin și Ordin retragere numerar.⠀Spune-i lui #neo Cantitatea dorită, apoi Alege județul și Agenția în care vrei să găsești instrumentele. Te anunțăm noi când ele vor fi emise, așa că lasă-ne și un Număr de telefon.

⠀Toate datele sunt corecte? Mergi mai departe.⠀Totul e bine când se termină cu mesajul din imagine 🗸. Mai mult, poți salva în format PDF sau să trimiți prin E-mail confirmarea tranzacției. 

1.

Sună complicat? Ei bine, totul e simplu și rapid cu #neo. Gata să începem? Din meniul Produse și submeniul Cecuri și bilete la ordin, click pe Solicită instrumente de debit.2.

Noi am selectat contul tău favorit ⭐, dar tu poți alege oricare dintre conturile tale. Cum? Click pe el. Selectează apoi Instrumentul pe care vrei să îl soliciți. Ai patru variante: Cecuri, Cambii, Bilete la ordin și Ordin retragere numerar.3.

Spune-i lui #neo Cantitatea dorită, apoi Alege județul și Agenția în care vrei să găsești instrumentele. Te anunțăm noi când ele vor fi emise, așa că lasă-ne și un Număr de telefon.

4.

Toate datele sunt corecte? Mergi mai departe.5.

Totul e bine când se termină cu mesajul din imagine 🗸. Mai mult, poți salva în format PDF sau să trimiți prin Email confirmarea tranzacției. #neobanking adevărat! 😎Ti-a fost util raspunsul?
6
2