Vezi raspunsul pe intreb.bancatransilvania.ro

Ce tip de venituri sunt acceptate atunci cand solicit un credit?

Autor: Echipa Banca Transilvania

BT se caracterizeaza prin flexibilitate, chiar si atunci cand vine vorba de credite. Iti putem spune care sunt beneficiile pe care le oferim, dar cu siguranta ei o fac la fel de bine:

Deci ne-am inteles, da? Creditul de nevoi personale acopera orice-orice fara prea multa bataie de cap, iar cand vine vorba despre venituri, deja ai aflat ca noi acceptam o gama variata:

- Salarii ┼či alte venituri lunare cu caracter permanent
- Venituri din diurne pentru navigatori, piloti, stewardese, transportatori, insotitori de bord, alte categorii de personal care, in virtutea profesiei, realizeaza diurne in mod permanent 
- Venituri obtinute din contracte de munca derulate in strainatate de cel putin 1 an
- Pensii
- Venituri din desfasurarea de profesii liber autorizate
- Venituri din rente viagere
- Venituri din lucrari literare, de arta, stiintifice, mostenirea dreptului de autor asupra unor asemenea lucrari, venituri din contracte de cesiune a drepturilor de autor si a drepturilor conexe acestora
- Chirii
- Dividende obtinute de la societati comerciale cu capital privat
- Venituri din dobânzi la depozite constituite la Banca Transilvania

Iti recomandam, insa, sa contactezi oricare dintre sucursalele noastre pentru a afla de ce documente doveditoare specifice tipului tau de venit ai nevoie.

Daca te gandesti sa iei un credit, poti calcula online ratele lunare in simulatorul de credite BT si apoi afli telefonic daca te incadrezi pentru suma dorita.